En Sıcak Konular

Atv'nin yeni patronu belli oldu

26 Mayıs 2008 16:24 tsi
Çalık Grubu'na geçen Atv kadrosunu her geçen gün güçlendiriyor. Kanalın başına bugün yeni bir genel müdür geldi. Bakın o isim kim?

Çalık Grubu'na geçen atv'nin yönetiminde değişiklik yapıldı. Adem Gürses'in yerine Fatih Ediboğlu Genel Müdür oldu. Gürses de kanalın icra kuruluna atandı...

Atv'nin başına getirilen Fatih Ediboğlu daha önce de kanalın genel müdürlüğünü yapmıştı. Atv en parlak dönemini onun zamanında yaşamıştı.

Daha sonra kanalla yollarını ayıran Ediboğlu geçtiğimiz yıl Star televizyonun başına geçti. Ediboğlu çok kısa bir süre önce Genel Müdürlük'ten Star Televizyonu İcra Kurulu'na getirilmişti.

Ediboğlu'nun gelmesiyle birlikte kanalda birçok kadro değişikliğinin yapılması planlanıyor. Ama ATV Haber'in kadrosu aynı kalacak. Mehmet Barlas yine haberin patronu olmaya devam edecek.

Çalık Grubu'nun kanalı devraldığı günden beri ATV'nin genel müdürlüğünü yürüten Adem Gürses ise bundan sonra kanalın icra kurulunda yer alacak.

RESMEN AÇIKLANDI

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak tüm birimlere gönderdiği bir duyuru ile Fatih Edipoğlu’nun Genel Müdürlüğünü resmen açıkladı ve Adem Gürses'in yeni görevini deklare etti.

Albayrak'ın açıklamasında,''19 Aralık 2007 tarihinden itibaren ATV Genel Müdürlüğü görevini üstlenerek, Grubumuz için önemli bir sürecin oldukça başarılı bir şekilde ve verimli iş sonuçları ile yürütülmesine büyük katkıda bulunmuş olan Sn. Adem Gürses ATV'den sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak atanmıştır.

Sn. Gürses'e bu güne kadar olan çalışmalarından dolayı teşekkür eder, İcra Kurulu Üyeliği'nde de başarılarının devamını dileriz. Sn. Adem Gürses'in İcra Kurulu Üyeliği'ne atanması sonrasında boşalan ATV Genel Müdürlüğü görevine ise Televizyonculuk alanında önemli yöneticilik deneyimlerine sahip Sn. Fatih Edipoğlu atanmıştır.Sn. Edipoğlu'na aramıza hoşgeldiniz der, yeni görevinde başarılar dileriz'' denildi.

internethaber




Bu haber 708 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,815 µs