En Sıcak Konular

Gül ve Erdoğan'a Erbakan için çağrı

25 Mayıs 2008 17:25 tsi
Lübnan'ın önde gelen alimlerinden Fethi Yeken, ev hapsi cesazı bugün başlayacak olan Prof. Dr. Erbakan için Cumhurbaşkanı Gül ve Erdoğan'a sert ithamlarda bulundu. İşte o sözler...

TV5’te Arslan Ateş’in sunduğu Gönül Sohbetleri programına katılan Lübnan İslam alimlerinden Fethi Yeken çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeken, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hapse atılmasının İslam dünyasına hakaret olacağını bunun İslam ülkelerince kabul edilmeyeceğini ifade etti.

HAPSE GİRERSE İSLAM ÜLKELERİ TÜRKİYE’Yİ TANIMAZ
Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hapis cezası almasını, üstelik Erdoğan ve Gül’ün ülkenin en önemli iki kademesinde olduğu bir dönemde olmasının çok düşündürücü ve üzücü olduğunu belirten Yeken, “Gül ve Erdoğan’a yineleyerek yani onlara ithaf ederek diyorum. Tabii ki Erbakan’ın ev hapsi almasına inanmıyorum, kabullenemiyorum. Yaşlı olmasaydı hapse girecekti ki bu çok acı bir şey. Özellikle sayın Gül ve Erdoğan döneminde olması ayrı bir olay, çok düşündürücü. Özellikle sayın Gül ve Erdoğan Ev hapsi bugün başladı!
 
Eski başbakanlardan Prof. Necmettin Erbakan, kapatılan Refah Partisi hakkında açılan 'kayıp trilyon' davasından aldığı 2 yıl 4 aylık ev hapsi cezasını çekmek üzere bugün Altınoluk’a gidiyor.
DEVAMI İÇİN....
 
günümüzde sultada bulunmaları durumunda ev hapsi alması islamda bile vukuu olmamıştır. hiç bir yerde görülmemiştir. Türkiye’de bu olayların vuku bulması ile Türkiye Cumhuriyetinin islam ülkelerinin üzerinde hiç bir etkisi kalmayacaktır.Yani hocanın ev hapsi biran önce kaldırılmazsa AB bile Türkiye’yi kurtaramaz, hiçbir İslam ülkesi üzerine etkinliği kalmaz…”

GÜL, ZİYARET EDİP ELİNDEN TUTUP ÇIKARSIN!

Yeken şöyle devam etti; “Özellikle şunu belirtmek isterim; Gül’ün Erbakan’ın evine gidip hocanın elinden tutup dışarı çıkarması lazım. Ki Gül böyle bir davranış sergileme yetkisine sahiptir. Böyle yapması kıyamette de Gül için iyi olacaktır. Özellikle Erbakan öğrencileri döneminde ev hapsi aldığı bir Türkiye’ye gelmeyi hiç istemezdim ama zorla geldim. Özellikle ahlaki değerlerin gittiği bir dönemde Erbakansız Fetih şölenine gelmek istemedim.”

AB DE TÜRKİYE’Yİ KABUL ETMESİN
Avrupa Birliğine girme çabasından haberdar olan Fethi Yeken, bu durumda Türkiye AB’ye girecekse bile alınmaması gerektiğini söyledi. “Avrupa Birliği’nin Türkiye’yi kabul etmesini istemiyoruz. Erbakan ev hapsindeyken AB'nin Türkiye'yi kabul etmiyoruz”.

Haber5 



Bu haber 587 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,424 µs