En Sıcak Konular

Fener'den beklenen açıklama!

25 Mayıs 2008 17:02 tsi
Fenerbahçe taraftarını rahat açıklamayı yaptı. Medyada çıkan Zico haberlerini değerlendiren Sarı Lacivertli klüp, şu açıklamaları yaptı:

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, teknik direktör Zico ile ilgili medyada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Zico ile görüşmelerin belirli aralıklarla halen sürdüğü de belirtilerek, konu ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, birçok gazetede teknik direktör Zico ile kulüp arasında yürütülen görüşmelere ilişkin olarak bazı asılsız haberler yer aldığı belirtilerek, "Bu haberlerde bazı oyuncularımızın Zico'yu başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a şikayet ettiği ya da Zico'nun başkan ve yönetimin soyunma odasına inmesinden şikayetçi olduğu gibi iddialar yer almaktadır. İki oyuncunun teknik direktör Zico'yu başkana şikayet ettiği iddiası da tamamen asılsızdır. Hiçbir oyuncumuzun başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile bu şekilde bir diyaloğu söz konusu değildir. Ayrıca başkan ile oyuncular arasında bu tarz diyalogların olması da beklenemez. Dolayısıyla bu yapılan haberler ve gündem oluşturmaya çalışılan bu iddialar son derece çirkin art niyetler taşıyan girişimlerdir. Zico'nun avukatının İstanbul'a geldiği iddiası gibi bu haber de yalandır" denildi.

Zico'nun başkanın soyunma odasına inmesini istemediği haberinin de tamamen yalan olduğu belirtilen açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü'nde kulübün her türlü konusundan sorumlu olan başkan ve yönetim kurulu vardır. Her kurumda olduğu gibi başkan ve yönetim kurulu olası başarısız sonuçlar neticesinde bunun sebeplerini bulmak ve yeniden yaşanmasının önüne geçmek amacıyla çalışmaktadır. Dünya üzerinde başkanlar ya da yönetim kurullarının denetiminde olmadan çalışan herhangi bir büyük kurumun olması mümkün değildir" ifadesine yer verildi.

Açıklamada, Zico ile görüşmelerin belirli aralıklarla halen sürdüğü de belirtilerek, konu ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

Başkan Aziz Yıldırım ile Başkan Vekili Nihat Özdemir arasında teknik direktör Zico ile ilgili geçtiği iddia edilen diyaloğun da doğru olmadığı, yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım'ın Zico ile ilgili futbolcu Önder Turacı ile yaptığı belirtilen görüşmenin de gerçekleşmediği kaydedildi

aktifhaber.com



Bu haber 424 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,443 µs