En Sıcak Konular

AKP kampa giriyor!

25 Mayıs 2008 15:29 tsi
Kapatma davasına dair yol haritasını çizmek üzere AKP Kızılcahamam'da kampa giriyor.

AK Parti, kapatma davası ile ilgili izleyeceği “yol haritasını” 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Kızılcahamam'da düzenleyeceği kampta kesinleştirecek. Kampın öncelikli gündemi partiye açılan kapatma davasında izlenecek strateji belirlenecek ve bu çerçevede nihai karar verilecek.

AK Parti, kapatma davası ile ilgili izleyeceği “yol haritasını” 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Kızılcahamam'da düzenleyeceği kampta kesinleştirecek.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye açılan kapatma davasının ardından izleyecekleri “yol haritasını” belirlemek amacıyla milletvekilleriyle gerçekleştirdiği istişare toplantılarının ardından bu kez, geleneksel hale getirilen “Kızılcahamam” kampında Meclis tatile girmeden önce partililerle son kez bir araya gelecek.

AK Parti 12'inci "İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" 30 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında Kızılcahamam Asya Termal Tesislerinde gerçekleştirilecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekilleriyle 50'er kişilik gruplar halinde görüşmesinden kısa süre sonra yapılacak kampa milletvekilleri, parti kurucuları ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri katılacak.

Kampın öncelikli gündemi partiye açılan kapatma davasında izlenecek strateji belirlenecek ve bu çerçevede nihai karar verilecek.

Meclis'in, Haziran ayın içerisindeki gündemi değerlendirilecek. Kampta ayrıca, Ergenekon operasyonu ve yankıları, Yargıtay Başkanlar Kurulu'nun bildirisi ve yansımaları gibi gündeme damgasını vuran önemli konular da ele alınacak.

BERABER YÜRÜDÜK BU YOLLARDA

Bu arada AK Parti kulislerinde, bu kampın duygusal bir iklimde gerçekleşeceği görüşü hakim. AK Parti hakkında kapatma davasının açılmasından sonra gerçekleşen bu kamp milletvekilleri Erdoğan'a moral verecek. Erdoğan'ın, “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkı sözünü bu kez milletvekilleri Erdoğan için söyleyecek.

Milletvekilleri Erdoğan'a, her şartta ne olursa olsun, “Aynı yolda hep beraber yürümeye devam edilecek” mesajını verecekler.

Bazı AK Parti'li milletvekilleri bu kampın çok yoğun bir duygusallık içinde geçeceğini belirtiyorlar.

Kapatma davası sürecinde, her zaman Erdoğan'ın kendilerine moral verdiğini belirten milletvekilleri bu kez kampta kendileri Erdoğan'a moral verecek.

Yenişafak



Bu haber 492 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,379 µs