En Sıcak Konular

Solcu mu, sağcı mı; hangi kadın sıkıcı?

25 Mayıs 2008 14:17 tsi
İtalya Başbakanı Berlusconi'nin "sağcı kadınlar daha güzel oluyor" sözünü "Solcu kadın sıkıcı, sağcı kadın ise keyifli" diyerek destekleyen şarkıcı Ege'ye ünlüler çok ilginç cevaplar verdi.

Solcu mu, sağcı mı; hangi kadın sıkıcı?

Kadir İnanır'dan Aydan Şener'e ünlülerin ilginç cevapları...

SERAY SEVER;
ERKEKLER DE SIKICI OLABiLiR

İki görüşün de ortasında olduğunu söyleyen Seray Sever, kadınları böylesine sınıflandırmanın çok yanlış olduğunu belirtti. Sever “Kadınlarımız görüşleri ne olursa olsun keyifli de olabilirler, sıkıcı da. Aslında erkekler de böyle olabiliyor. İnsanın görüşü ne olursa olsun kendisini geliştirmesi lazım. Kadınlar sadece güzel olmaya, gezmeye odaklanmamalı” dedi.

BİZİ SINIFLARA AYIRANLARI KABULLENEMİYORUM
Bir kadın olarak sınıflara ayrılmayı kabullenmediğini söyleyen Aydan Şener şöyle konuştu; “Ne saçma bir görüş. Herkes kendinden mesuldür. Bunları dile getirenlerin şunu gözlemlediklerini sanıyorum. Sol görüşlü kadınlar daha fazla bilgili, kültürlü, okumayı seven oluyorlar. Gündemi yakından takip ediyorlar. Sağ görüşlülerde bu pek olmuyor veya olamıyor. Bu o kişilerin sıkıcı veya daha iyi olduğunu göstermez. Sadece hayata nasıl baktıklarıyla alakalıdır. Sıkıcılık veya cana yakınlık kişinin kendisinden gelir. Görüşlerinden değil”

AZ OKUYUP GEZiYORLAR
Çok fazla sol görüşlü arkadaşı olduğunu söyleyen Adnan Şenses, hiçbirisinin sıkıcı olmadığını belirtti. Solcu kadınların çok okuduğunu belirten Şenses şöyle devam etti; “Solcu kadınlar hayatı gözlemler bilgilidir ve sesini duyurur. Sağcı kadınlar ise pek okumazlar, gezerler, yerler, içerler” dedi.

KADİR İNANIR; KAFAYI ÜŞÜTMÜŞ
Ünlü aktör Kadir İnanır Silvio Berlusconi'nin son zamanlarda iyice kafayı üşüttüğünü söyleyerek şarkıcı Ege'ye de göndermede bulundu. Kadir İnanır, "Bir devlet adamının yaptığı icraatlardan çok gazetelerde boy boy kadınlarla olan görüşleri, fotoğrafları çıkar mı?. Kadın kadındır. İyisiyle kötüsüyle görüşü ne olursa olsun karşımızdadır, yanımızdadır. Olması gereken de budur" diyerek Berlusconi'yi yerden yere vurdu.

BERNA LAÇİN; HEPSİ İÇ İÇE GEÇTİ
Ege’nin sözlerine katılmayan Berna Laçin kadınları sağcı, solcu diye ayırmanın çok yanlış olduğunu söyledi. Laçin, “Tüm görüşler artık iç içe geçmiş durumda. Baksanıza ülkemizde bile bir gün sağ partide olan biri bir başka gün sol partide yer alabiliyor. Kadına insan olarak bakmak gerekiyor. Görüşleri ne olursa olsun kadın kişilik olarak sıkıcı da olabilir, hareketli, keyif verici de” dedi.

Bugün
 



Bu haber 641 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,702 µs