En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım'dan Zico açıklaması

24 Mayıs 2008 13:20 tsi
Zico'nun "Fenerbahçe'de kalmam zor görünüyor" açıklamalarından sonra gözler Aziz Yıldırım'a çevrilmişti. Yıldırım ilk açıklamasını yaptı.

"Zico defteri kapanmadı" diyen Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, teknik direktör konusunun pazartesi günü kesinlik kazanacağını açıkladı ..

Fenerbahçe'de Brezilyalı teknik adamın açıklamalarının ardından kamuoyunda "Zico defteri kapandı" yorumları yapılırken, başkan Aziz Yıldırım'dan farklı bir yorum geldi. Başkan Aziz Yıldırım, tüm bunların aksine Zico ile aralarında ciddi bir problemin olmadığını, Brezilyalı teknik adamla görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Yıldırım, "En geç Pazartesi günü Fenerbahçe'nin teknik direktör meselesi hallolmuş olur" diyerek medyanın özellikle transfer döneminde çekilmez hale geldiğini vurguladı. Teknik direktör konusunda şu ana kadar Zico'nun dışında hiçbir görüşmelerinin olmadığını belirten başkan Yıldırım, "Şu anda gündemimizde sadece Zico var ve bir tek onunla görüşüyoruz. Dediğim gibi en geç Pazar akşamına kadar da bu işe nokta koymuş olabiliriz. Ortada dendiği gibi bir problem yok, her zamanki gibi olaylar çarpıtılıyor" dedi.

BAŞKAN YOĞUN MESAİYE BAŞLADI
Bu arada ligin ardından biraz da moral bozukluğu ile dinlenmeye geçen ve kulüpten uzak görünen Yıldırım dün yoğun mesaisine tekrar geri döndü. Başkan Yıldırım erken saatlerde kulüpteki yerini alıp mesaiye başlarken, akşam saatlerine doğru yöneticilerin de teker teker kulübe gelmesi Fenerbahçe'de hareketli saatlerin sinyalini verdi.

TEŞEKKÜR, DEVAM YA DA PESEİRO
Başkanın Zico ile devam etmek istemesi ancak bunun için belli şartlar sunmasının ardından ortaya bir çok farklı teknik adam ismi atılsa da Yıldırım'ın gönlünde Zico var. Yöneticilerin de "Zico defterini kapatmış değiliz" şeklindeki açıklamaları bu fikri destekliyor. Sonuç itibariyle Kanarya pazartesi ya da en geç salı günü Zico dosyasını ya kapatarak teşekkür edecek ya da Brezilyalı teknik adamla devam diyecek. Aksi halde F.Bahçe'nin listesindeki birinci adayı Panathinaikos'la yollarını ayıran Peseiro...
 
SADECE PARA KONUŞACAĞIZ
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Zico dosyasının hala kapanmadığını Sabah Gazetesi'ne açıkladı ve Brezilyalı teknik direktörün avukatının pazartesi günü İstanbul'a geleceği bildirildi. F.Bahçe ile Zico arasında prensipte bir anlaşmazlık olmadığı pazartesi günü yapılacak görüşmede sadece para pazarlığının yapılacağı kaydedildi.

aktifhber.com



Bu haber 758 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,154 µs