En Sıcak Konular

Zico, Fenerbahçe ile ipleri kopardı!

23 Mayıs 2008 14:02 tsi
F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, Süper Lig'de 2007-2008 sezonunda 2. olan takımında yeni sezonda kalmasının kendisi için zor olacağını açıkladı.

UEFA'nın internet sitesinde kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Zico, "Benim için F.Bahçe'de kalmamın zor olacağını düşünüyorum." dedi. Bugüne kadarki konuşmaların iyi olmadığını belirten Zico, teknik yönetimle ilgili kimi sorunlar olduğunu ve tüm bunların, sözleşmesinin sona ermesinden 15 gün önce gündeme gelmesinden dolayı biraz üzüldüğünü söyledi.

F.Bahçe'nin, UEFA Kupası'nı kazanan G.Saray'dan daha iyi bir performans gösterip göstermediği sorusunu, o dönemde G.Saray'ın maçlarını izlemediğini, ancak bu takımın bu kupayı kazandığını söyledi. "Aynı kupada mücadele ediyor olsaydık kıyaslamak doğru olurdu. F.Bahçe, olanlardan gurur duymalı." diyen Zico, takımının Şampiyonlar Ligi finalistlerinden birine yenildiğini hatırlattı. F.Bahçe'nin deneyime ihtiyacı bulunduğunu belirten Zico, Sarı-Lacivertli takımla Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmenin kendisi için bir ayrıcalık olduğunu da ifade etti.

Bu arada Teknik Direktör Arthur Zico ile henüz anlaşma sağlanamadığı için transferi bir süre daha askıya alan F.Bahçe, yine de yurtiçi ve yurtdışında arayışlarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertlilerin öncelikli hedefi Kezman'ı gönderip yerine etkili bir forvet oyuncusu almak ve takımdan kopan kaleci Serdar Kulbilge'nin boşluğunu doldurmak. F.Bahçe, bu iki ismin yerine alacağı futbolcular için gözünü yurtdışına çevirirken yabancı kontenjanındaki sınırlamanın sıkıntı oluşturmasından korkuluyor. Kezman ayrılmadan yabancı golcü ve kaleci transfer edildiği takdirde takımdaki yabancı sayısı 9'a ulaşacak.
 

zaman



Bu haber 486 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,530 µs