En Sıcak Konular

İstanbullular dikkat: Hangi yollar trafiğe kapatılacak?

22 Mayıs 2008 21:06 tsi
İstanbul'un fethinin 555. yıl dönümü nedeniyle yapılacak olan prova ve kutlamalar nedeniyle yarın, 24, 28 ve 29 Mayıs günlerinde bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentin fethedilişinin yıl dönümü nedeniyle yarın Mehteran Bölüğü ve askeri birliklerin katılımı ile ön prova, 24 Mayıs Cumartesi günü genel prova, havanın yağışlı olması durumunda ise 25 Mayıs Pazar günü yedek provayapılacak.Ön prova yapılacak yarın ve provaların yapılacağı 24 veya 25 Mayısgünlerinde saat 08.30'dan tamamlanana kadar, 28 Mayıs Çarşamba günü22.00-02.00 saatleri arasında, kutlamaların gerçekleştirileceği 29 MayısPerşembe günü ise saat 08.00'den törenin sona ermesine kadar trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

"Yedikule-Topkapı arasındaki 10. Yıl Caddesi. 10. Yıl Caddesi'nin Seyitnizam Caddesi ile birleştiği noktadan Prof. Muammer Aksoy Caddesiile birleştiği yere kadar olan bölümü ve Belgrad Kapı Yolu, YedikuleGöğüs Hastalıkları Hastanesi önü, Asım Kazancıgil Caddesi kesişim noktası ve Silivrikapı Hisaraltı Sokak."Sürücülerin kullanabileceği alternatif yollar ise şunlar:"Topkapı istikametinden gelenler, Mevlanakapı'dan Zeytinburnu Mevlihane Caddesi'ne giriş yaparak Davutpaşa - Kazlıçeşme yolundan Seyitnizam Caddesi kavşağından Asım Kazancıgil Caddesi'ni takiben, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi kavşağından Balıklı Kazlıçeşme yolu Ermeni Hastanesi kavşağı Zakirpaşa Sokak'tan Abay ve Zübeyde Hanım Caddesi'ndenZeytinburnu Belediye Başkanlığı üst geçit köprüsünden sahile Kennedy Caddesi'ne çıkış. Yedikule istikametinden gelenler, Zeytinburnu Belediye BaşkanlığıKöprüsü üzerinden Abay Caddesi, Zakir Paşa Sokak, Ermeni Hastanesi Kavşağı, Asım Kazancıgil Caddesi Seyitnizam Kavşağı Davutpaşa KazlıçeşmeSokak'tan Mevlanakapı'ya çıkış.

aa

 



Bu haber 606 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,421 µs