En Sıcak Konular

'Narsist Terim; haddini aşma!'

22 Mayıs 2008 20:57 tsi
'Narsist Terim; haddini aşma!' 
Aldığı 135 bin YTL’lik maaşla ilgili TBMM’de yapılan eleştirilere sinirlenip, “550 milletvekili var ama bir tek Fatih Terim var” diyen Milli Takım Teknik Direktörü’ne milletvekilleri bakın nasıl cevap verdiler...

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in, “Benim maaşım çok konuşuluyor. Meclis’te aldığım maaşla ilgili bir sürü tartışma yapıldı. Ben onların maaşlarını sorguluyor muyum? Türkiye’de 550 milletvekili var, ama bir tek Fatih Terim var” sözlerine, vekillerden sert tepki geldi.

İktidar ve muhalefet milletvekilleri, Milli Takımlar Teknik Direktörü Terim’i sert sözlerle eleştirdiler.

* CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin: Terim sık sık milletvekillerine laf atıyor. Kendine gelsin. Milletvekillerine laf söyleyen, demokrasinin kabesine de dil uzatıyor demektir. Haddini aşan sözler söylemesin.

* AKP Sivas Milletvekili Selami Uzun: Türkiye’de de binlerce teknik direktör var. Biz onu biriyle kıyaslamıyoruz. Mütevazi olsun, kendisi kazanır.

* CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz: 550 kişi olarak

Türkiye’nin menfaatine siyasetle çözüm yolu üretirken, Milli Takım’ın başarısıyla da övünüyoruz. Bu övüncümüzden payını alan Fatih Terim’in sözleri, narsizmden başka bir şey değildir.

* CHP Adıyaman Milletvekili Şevket Köse: Bu yoğurdun bolluğu nereden geliyor? 550 milletvekilinin hepsi birer Fatih Terim’dir. Terim’in sözleri kabul edilemez, kınıyorum.

* CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir: Terim’in, maaşı ile ilgili eleştirileri milletvekilleri gibi olgunlukla karşılaması gerekir. Milletvekilini halk seçer, Terim kendisini kimin seçtiğine dönüp baksın.

* MHP Afyon Milletvekili Abdülkadir Akcan: Bu tip tartışmalar ne bize ne Fatih Terim’e bir yel kazandırmaz. Futbol federasyonunun tespit ettiği bir rakam var. Yabancı teknik adam getirdiğinizde daha mı az ödeyeceksiniz? Ancak Terim’in milletvekilleri ile ilgili değerlendirmesine de kesinlikle katılmıyorum. Bu sözleri değerlendirmeye benim terbiyem imkan vermez.

vatan
 



Bu haber 690 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,149 µs