En Sıcak Konular

Hakan Şükür'den Makedonya'da çarpıcı açıklamalar !

22 Mayıs 2008 11:50 tsi
Milli futbolcu Hakan Şükür, aktif futbol yaşamını sonlandırmaya yönelik yorumlara tepki gösterdi. Kendisini iyi hissettiğini vurgulayan Şükür, "Şartlar ne olursa olsun futbol oynamak istiyorum" dedi.

Hakan Şükür, Gostivar yakınlarındaki bir ilköğretim okulunun temel atma töreni için geldiği Makedonya'da soruları cevapladı.

Futbola Galatasaray'da devam edip etmemesinin henüz netleşmediğini hatırlatan tecrübeli futbolcu; Almanya, Dubai ve Amerika'dan teklif aldığını söyledi. "Teklifler daha önce de vardı. Galatasaray'a 5 yıl önce çok önemli fırsatları teperek geldim" diyen Hakan Şükür, sevgiyle geldiği bu klüpte parayla pulla ölçülemeyecek şeyler yaşadığını vurguladı. Kendisiyle ilgili haberlerin şampiyonluk sevincini unutturmamasını istediğini kaydeden Şükür, "Bu süreçte bunları konuşmak istemedik. Bundan sonra konuşacağız. Önümüzdeki günlerde kalıp kalmama kararını vereceğim" dedi.

Yaşıyla ilgili yorumlara da tepki gösteren Şükür, şunları söyledi: "Ben kendimi iyi hissediyorum. Genç arkadaşlarımızla yarış içinde oldum, faydalı da oldum. Türkiye'de maalesef nüfüs kağıdı çok konuşuluyor. Geldiğim günden beri soruluyor 'ne zaman bırakacaksın' sorusu. Galatasaray'a 5 sene önce geldiğim de de soruluyordu. Her gün bununla yaşamak psikolojik olarak zor bir şey ama işimi seviyorum"

Hakan Şükür, futbol yaşamına devam etmek istediğini, "Şartlar ne olursa olsun futbol oynamak istiyorum" sözleriyle özetledi. Tecrübeli futbolcu bununla birlikte, yurtdışı alternatiflerini değerlendirmeyebileceğinin de sinyalini verdi. "Çocuklarımın, eşimin fikirleri de çok önemli" diyen Şükür, ailesinin alışkın olduğu bir arkadaş çevresinin bulunduğunu dile getirdi.

-"BİZ TÜRK'ÜZ ÜZÜNTÜLERİMİZ OLUR, KIRGINLIKLARIMIZ OLMAZ"-

Euro 2008 şampiyonasına çağırılmayan Hakan Şükür, buna çok üzüldüğünü fakat kimseye kırgın olmadığını kaydetti. Daha önce 112 kez A milli olan tecrübeli futbolcu, "Oralara çok çağırıldık. Önemli maçlar oynadık. Orada olamamama çok üzüldüm, ama biz Türk'üz; üzüntülerimiz olur, kırgınlıklarımız olmaz" şeklinde konuştu.

Hakan Şükür, Türk milli takımının Euro 2008 öncesinde Slovakya karşısında iyi bir sınav verdiğini ifade ederek, takımın giderek daha hazır hale geleceğini söyledi. Hakan Şükür, bütün millilere başarılar diledi.

Makedonya'da Vardar nehrinin doğduğu Şar dağları eteğinde görüştüğümüz Hakan Şükür, Gostivar'daki misafirperverlikten de etkilendiğini kaydetti. Şükür, bu bölgede Türkiye'ye ait değerlerin yaşandığını sözlerine ekledi.

zaman



Bu haber 636 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,110 µs