En Sıcak Konular

Erdoğan'ın göz sorunu büyüyor

22 Mayıs 2008 09:45 tsi
Gözündeki rahatsızlık nedeniyle dinlenmeye çekilen Başbakan Erdoğan, artık gözlük takmak zorunda kalacak. Erdoğan'ın fotoğrafında gözü oldukça kötüydü.

Gözündeki bulaşıcı iltihap nedeniyle 2 gündür evinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün çalışmalarına yeniden başladı. Sağ gözü şişik olan Erdoğan’ı kontrolden geçiren doktorlar gözlük takmasına karar verdi.


Erdoğan, dün çalışma ziyareti için Ankara’ya gelen Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade’yi Başbakanlık girişinde kapıda karşıladı. Erdoğan’ın karşılama esnasında güneş gözlüğü takması dikkat çekti. Başbakanlıkça dağıtılan görüntülerde; Erdoğan’ın bulaşıcı iltihabi rahatsızlığı nedeniyle şişen sağ gözünün görüntülenmemesine dikkat edildiği gözlendi. Ancak yine de görüntülerde Erdoğan’ın gözünün şiş ve kızarık olduğu görüldü. Anadolu Ajansı’nın da Erdoğan’ın gözlüksüz tek kare fotoğrafını geçmesi dikkat çekti. 

Ekonomik ve siyasi konuların ele alındığı ikili görüşmenin ardından Erdoğan, Rasizade onuruna bir çalışma yemeği verdi. Rasizade, Anıtkabir’i de ziyaret etti.

‘10 günde iyileşir’
Erdoğan, Rasizade görüşmesinin ardından geçtiği İstanbul’da Ataköy Dünya Göz Hastanesi’nde göz muayenesinden geçti. Dünya Göz Hastaneler Grubu Medikal Direktörü Prof. Dr. Hayati Tolun, Prof. Dr. Kazım Devranoğlu ve Prof. Dr. Akif Özdamar tarafından kontrolden geçirilen Erdoğan’ın, doktorların önerisiyle hastanede kendisine sunulan gözlüklerden birini seçtiği bildirildi.

“Erdoğan’ın önemli bir sorunu yok,  bulaşıcı bir mikrobik hastalığı var. Tedavisi yapıldı. En fazla 10 gün içinde iyileşecektir” diyen Tolun şunları söyledi:

“Başbakanın tozdan uzak durmalı. Işıktan rahatsızlık olur. Virütik bir rahatsızlık.  Işıktan korunması ve okumada kullanabilmesi için numaralı bir güneş gözlüğü verildi. İlaç tedavisi uygulanacak. Günlük aktivitelerini engelleyecek durum yok. Ama detay gerektiren işlerde sorun olabilir.”

 



Bu haber 527 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,030 µs