En Sıcak Konular

Fenerbahçe kendini de yalanladı

21 Mayıs 2008 08:40 tsi
Yalan haberlerden bıkarak, basında çıkan pek çok haberi günü gününe yalanlamaktan başka çare bulamayan Fenerbahçe, son olarak kendi internet sitesini yalanladı...

Fenerbahçe Kulübü, “Vestel Manisasporlu futbolcu Burak ile anlaşıldığı” şeklinde medyada yer alan haberler üzerine yaptığı “Kendisiyle değil, kulübüyle görüşüldüğü” açıklamasının ardından, bir açıklamada daha bulunarak, kulübüyle de görüşülmediğini bildirdi.

Burak İle Doğrudan Görüşmüyoruz

20 Mayıs 2008 Salı

Bugün tarihli bazı gazetelerde Manisasporlu oyuncu Burak ile birebir görüşme yapıldığı ve kendisinden de transfer konusunda söz alındığı şeklinde iddialar ortaya atılmaktadır. Söz konusu iddialar yalandır. Kulübümüz bu oyuncunun kulübü ile görüşme yürütmektedir ve anlaşma sağlandığı takdirde transferini gerçekleştirecektir. Futbolcunun kendisi ile herhangi bir temasımız kesinlikle yoktur.

Spor Kamuoyuna Duyurulur


VE FENERBAHÇE BU AÇIKLAMASINI DA YALANLADI...

Düzeltme

20 Mayıs 2008 Salı
Bugün tarihli bazı gazetelerde yer alan Manisasporlu futbolcu Burak'ın kulübümüze transferi ile ilgili haberlerin tarafımızca yapılan yalanlaması bu oyuncuyu transfer ediyormuşuz algılamasına neden olmuştur. Açıklamamızda belirtmek istediğimiz asıl husus Burak'ın transfer edilmek istenmesi halinde görüşmenin futbolcuyla değil kulübüyle yapılacağı şeklindedir. Ancak şu aşamada Manisaspor kulübüyle de bu futbolcunun transferi konusunda her hangi bir görüşme yapılmamıştır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü


FENERBAHÇE'NİN BURAK AÇIKLAMASINDAN SONRA VESTEL MANİSASPOR BAŞKANI BURAK'I SADECE TRABZONSPOR'UN İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ...

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a Trabzonspor'un talip olduğunu, görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.

Yaralı yaptığı açıklamada, Burak ve Selçuk'un transferleriyle ilgili durumun bu hafta içinde netleşeceğini belirtti. Fenerbahçe'nin Burak'a talip olduğu yolunda medyada haberler bulunduğunu hatırlatan Yaralı, şöyle dedi:

“Oyuncularımız Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a Trabzonspor'dan resmi olarak teklif geldi. Görüşmeler sürüyor. Bu hafta içinde görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını umut ediyoruz. Başka hiçbir kulüpten kulübümüze, herhangi bir futbolcuya yönelik transfer teklifi yok. Bu hafta yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında genel kurul kararı alacağız.”

tumspor.com



Bu haber 494 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,374 µs