En Sıcak Konular

Fatih Tekke'den bomba açıklamalar

20 Mayıs 2008 22:21 tsi
Milli takıma seçilme kriterinin olması gerektiğini savunan Tekke, Fatih Terim'e kızgın. Zenit'teki durumuna da değinen yıldız futbolcu 'Önümü göremiyorum' dedi.

Zenit ile UEFA Kupası'nı kaldırma başarısı yakalayan ve EURO 2008 için milli takıma davet edilmeyen Fatih Tekke, milli takım kadro seçimi hakkında önemli açıklamalar yaparken Zenit kulübüne de mesaj göndermekten geri kalmadı.

Ligtv'ye konuşan Fatih Tekke, milli takıma seçilmemesi nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen tecrübeli golcü, "Söylenecek o kadar çok şey var ki... Konu ülke olunca kolum kanadım kırılıyor. Herkese başarılar diliyorum. Onlar ülkemizi temsil ediyor. Milli takımın ölçüsü olmalı. Seçilmenin bir kriteri olmalı. Sadece bu benim için değil. Türkiye'de yüzde yüz hak eden oyuncular vardı o formayı. Kadro seçiminde adaletsizlik oldu. Sağlığımız sıhhatimiz yerinde. Orada olmayı çok isterdim ama saygı duymaktan başka çaremiz yok. Dualarımız onlarla..." açıklamasını yaparak sitemini dile getirdi.

"ENİNDE SONUNDA VAZGEÇECEKLER"

Zenit'ten ayrılmak istediğini her fırsatta söyleyen fakat 2 yıl daha sözleşmesi bulunduğu için önünü göremediğini de sözlerine ekleyen Tekke "Bir oyuncu gitmek istiyorsa onu kimse tutmak istemez. Eninde sonunda benden vazgeçecekler. Eğer yanımda bir Türk arkadaşım olsaydı böyle olmazdı" ifadesini kullanarak Rus kulübe mesaj gönderdi.

Tekke, "Bireysel olarak belli hedefler koydum. Takım içerisinde saha içerisinde uyum ve özelliklerini sergileme açısından problemler oldu. Bunların düzeleceğini söylediler ama olmadı. Çok büyük sıkıntılarım yok. Ama kapasitemi daha iyi göstereceğim bir yere gitmek istiyorum. Dil problemi yaşıyorum. Takımda arkadaşlık sıcak değil. Benim yerime oynayan arkadaşım çok iyi bir performans gösterdi. Milli takıma oyuncu göndermek için de takımda yerli futbolcuları tercih ettiler ve ben de genelde yedek kaldım. Bunlara karşın hala beni bırakmak istemiyorlar" açıklamasını yaparken "Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Almanya'da oynamaya sıcak bakıyorum. Almanya olsa güzel olur. Menajerlerim kulübe ayrılmak istediğimi ilettiler." dedi.

 



Bu haber 697 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,705 µs