En Sıcak Konular

Abdullatif Şener'in ölümden döndüğü an!

20 Mayıs 2008 12:07 tsi
Beni öldürmek isteyen Marksistler libarelleşti! Ben ise...

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitiren eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımıcısı, AK Parti kurucularından Abdüllatif Şener, okul yıllarında büyük bir tehlike atlattığını anlattı.


Kanal D'de Güneri Civaoğlu'nun sunuduğu 'Şeffaf Oda' programına konuk olan Şener, bir film senaryosuna benzeyen yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgiden nasıl sağ çıktığını şöyle anlattı:


"Bir ara fakültede boykot vardı. Boykotların sonunda ders kitaplarını almak için fakülteye uğradım. Tam çıkarken iki kişi geldi karşıma. 'Bu fakültenin öğrencisi misin?' dediler. 'Evet' dedim. Yanındakine dedi ki, 'Ara üzerini'. Tabii 80 öncesinde bir fakülte binasının önündeyse, orası ideolojik olarak sadece bir grubun elindeyse ve 'ara üzerini' diye talimatı da birisi almışsa o kalabalıktan, işiniz zor demektir. Yani geleceğiniz karanlıkta demektir. Ben bu sözü duyar duymaz 8-10 merdiven vardı önümüzde. O merdivenlerden atladım. Aşağıda cadde var, 'Caddeye inersem kurtulurum, inemezsem gittim' diye düşünüyorum. Koşarak caddeye doğru yöneldim. İkinci merdivenlerin önünde bir grup vardı. Önüme gelmişlerdi. Aldırış etmeden üzerlerine doğru yürüdüm, onlar açıldılar. Ondan sonraki merdivenlerde birileri vardı ve birisi ayağını uzattı. Ayağını gördüğüm halde takıldım ve yuvarlandım. Kalktım ve koştum. Sürekli koşarken düşüyor ve kalkıyordum. Yakalayamadılar beni. Yakalasalar yani sağ değildik. O gün beni öldürmeye çalışan Marksistlerin hepsi liberalleştiler ama ben hala biraz Koministim."

bugün



Bu haber 611 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,608 µs