En Sıcak Konular

Mehmet Topuz imzayı attı!

19 Mayıs 2008 20:19 tsi
KAYSERİSPOR kaptanı Mehmet Topuz, sarı kırmızı kulüple mukavalesini 31 mayıs 2010 tarihine kadar uzattı.

Sarı kırmızılı kulüpte düzenlenen imza töneminde tonuşan Mehmet Topuz, "Kayserispor'u ne kadar sevdiğimi herkes görsün. Asla Kayserispor'a nankörlük yapmam" dedi.

3 büyükler ve birçok yabancı kulübün peşine düştüğü Mehmet Topuz, Antalya'da yaptığı tatilini yarıda keserek Kayseri'ye döndü ve Kulüp Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma İkinci Başkan Şahin Akarsu ve Asbaşkan Şaman Miraboğlu ile yaptığı görüşmeden sonra çağrılan noter eşliğinde kendisini 31 Mayıs 2010'a kadar Kayseri yapan imzayı attı.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, "Gördüğünüz gibi, Kayserispor kulübü, kaptanını kimseye bırakmadı. Real Madrid istemesine rağmen kulüpte kaldı. Mukavelesi 2009'a kadar devam etmesine karşın isteğimizi kırmayıp Kayserispor'da kaldı. Kayseri halkına 2008-2009 sesonu için sözümüz vardı. Gelecek sezon çok iyi bir kadro ile ligde zirve mücadelesi vereceğiz. Kupa şampiyonu olmuş Kayserispor kaptanı da aramızda kalmayı tercih etti. Kayserispor kulübü büyük kulüptür. Bizden oyuncu almak zordur" dedi.

KAYSERİ'DE ÇOK MUTLUYUM

Kayseri'de çok mutlu olduğunu söyleyen kaptan Mehmet Topuz ise, "Kayseri'yi ve Kayserispor'u ne kadar sevdiğimi herkese gösterdim. Ben Kayserispor'a asla nankörlük yapmam. Burada kazandım, burada Mehmet Topuz oldum, buradan Milli Takım'a gittim, O nedenle gelen bütün teklifleri geri çevirip yeniden Kayserisporlu oldum" dedi.

GÖKHAN'IN KAFASI KARIŞIK

Genel Menajer Süleyman Hurma, gazetecilerin Gökhan Ünal konusundaki sorularını "Kayserispor'da gol kralı olmuş önemli bir oyuncumuzdur. Şu anda kafası çok karışık. Kendisine gelecek teklifleri bekliyor. Biz de sabırla kendisinin vereceği kararı bekliyoruz" dedi.

BAŞKANIMIZ HAKLI

Hurma, Kayserispor Başkanı Mamur'un Galatasaray Başkanı Adnan Polat hakkındaki sözlerine katıldığını ifade ederek, "Biz başından beri söylüyoruz. Türk spor tarihinde önemli bir yere sahip olan Galatasaray kulübüyle bir sorunumuz yok. Ama Galatasaraylı yöneticilerin oyuncumuzun kafasını karıştırdığını düşünüyor ve biliyoruz. Bu nedenle Gökhan Ünal'ı Galatasaray'a vermeyeceğimizi bir kere daha deklare ediyoruz" dedi.
 
Vatan



Bu haber 544 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,114 µs