En Sıcak Konular

Bu kadar komik intihar girişimi yok!

19 Mayıs 2008 20:01 tsi
Bursa merkez Yıldırım ilçesinde bir amfi tiyatronun tribününün beton direğine çıkıp 6 saat görevlileri uğraştıran adamın intihar gerekçesi saç baş yoldurdu.

Bursa merkez Yıldırım ilçesinde bir amfi tiyatronun tribününün beton direğine çıkarak intihar girişiminde bulunan kişi, polisin yaklaşık 6 saat süren çabaları sonucu güçlükle ikna edilerek indirildi.

Yıldırım Belediye Binasının önündeki Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'ndaki amfi tiyatronun tribününün beton direğine çıkan bir kişinin intihar girişiminde bulunduğu ihbarını alan güvenlik güçleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve 112 Acil Servis ekipleriyle olay yerine gitti.

Adının Orhan Şahin olduğu öğrenilen kişi, evinin önündeki arsaya başka bir ev yapıldığını, bu nedenle evinin güneş görmediğini belirterek, yaşadığı soruna çözüm bulunmasını istedi.

Polislerden, olayı görüntüleyen gazetecilerin yanına gelmesini isteyen Şahin, açıklama yaptıktan sonra ineceğini söyledi. Bunun üzerine gazeteciler Şahin'in yanına gitti.

Devlete ulaşamadığını, bu nedenle intihar girişiminde bulunduğunu belirten Şahin, açıklamanın ardından yine bulunduğu yerden inmedi.

Daha sonra Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in gelmesini isteyen Orhan Şahin'e, ''Keskin'in şehir dışında olduğu ve şu an gelemeyeceği'' bildirildi.

Şahin, polisin yaklaşık 6 saat süren çabaları sonucu güçlükle ikna edildikten sonra itfaiye aracının merdiveniyle bulunduğu yerden indirilerek, Bursa Devlet Hastanesine götürüldü.

haber7
 



Bu haber 654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,591 µs