ART sürprizi!.. | " /> ART sürprizi!.. | "/>

En Sıcak Konular

Özkan'a ART sürprizi!..

19 Mayıs 2008 08:15 tsi
Özkan'a ART sürprizi!.. Tuncay Özkan, kendisine yakın ART'den dışlandı. Emin Çölaşan ve Mustafa Balbay programlarına çağırdıkları Özkan'ı geri çevirdiler.

Bizkaçkişiyiz.com üyeleri Balbay'ı protesto ederek bundan böyle Cumhuriyet gazetesi almayacaklarını söyledi.

Kanaltürk'ü sattıktan sonra ulusalcı yayınlarıyla dikkat çeken ART ile yakınlaşmaya başlayan ve bu amaçla ART'nin sahibi Türk Metal Sendikası ile temaslara geçen Tuncay Özkan, yaptığı bütün görüşmelere ve gösterdiği gayretlere rağmen başarısız oldu.

Emin Çölaşan'ın, Mustafa Balbay ile birlikte ART (Avrasya) Televizyonu'nda hazırlayıp sunduğu 'Ankara Rüzgârı' adlı programa davet edilen Tuncay Özkan, bu davetin program yetkililerince geri çekilmesi üzerine dün gerçekleştirilen programa da alınmadı.

Günler öncesinden duyurusu yapılan ve Tuncay Özkan'ın "bütün gerçekleri açıklayacağı" ifade edilen programa Tuncay Özkan'ın çıkartılmaması konusunda CHP çevrelerinin etkili olduğu öne sürülüyor. Tuncay Özkan'la sıkı arkadaşlığı bulunan Emin Çölaşan'ın da Özkan'dan hazzetmediği söylenen Mustafa Balbay tarafından ikna edildiği öğrenildi.

ÖZKAN BİZİ DE SATAR

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in, Kanaltürk'ün satılmasından sonra "izlediği tek kanal"olarak gösterdiği ART'nin sahibi Türk-Metal Sendikası Başkanı Mustafa Özbek ile Tuncay Özkan'ın geçen hafta yaptığı görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkmadı. Özkan, Biz Kaç Kişiyiz Platformu'nun haftada bir gün ART'de program yapmasını istiyordu. Özkan'ın bu temaslarının ART'de çalışanlar arasında "Kanala ortak olursa bizi de satar" şeklinde espri konusu olduğu öğrenildi.

Tuncay Özkan'ın Kanaltürk'ün satışının ardından ulusalcı yayın yapan ART'de program yapacağına yönelik beklentiler oluşmuştu. Dünkü programdan çıkarılmasıyla Özkan'ın bu kanala yönelik planları da boşa çıkmış oldu.


Köprüleri attılar

Tuncay Özkan'ın başında bulunduğu Biz Kaç Kişiyiz Platformu bir bildiri kaleme alarak, ART ile aralarındaki köprülerin atıldığı mesajını verdi. Duyuruda, "Emin Çölaşan'ın, Mustafa Balbay ile birlikte ART (Avrasya) Televizyonu'nda hazırlayıp sunduğu 'Ankara Rüzgârı' adlı programa Tuncay Özkan davet edilmiş ancak yapılan davet, program yetkililerince geri çekilmiştir. Bu nedenle 18 Mayıs Pazar Günü Tuncay Özkan ART (Avrasya) Televizyonu'nda 'Ankara Rüzgârı' adıyla yayınlanan programa katılamayacaktır. Siz değerli üyelerimize duyurulur" denildi. Biz Kaç Kişiyiz Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Damla Attila da, bizkackisiyiz.com'da Mustafa Balbay'a hitaben 'Sen de mi Brütüs' başlıklı yazısında, bundan böyle Cumhuriyet gazetesi almayacağını yazdı.

yenişafak



Bu haber 363 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,781 µs