En Sıcak Konular

'Torpille milli takım antrenörü oldum'

17 Mayıs 2008 10:41 tsi
Katıldığı radyo programında medya, milli takım teknik heyeti ve Türk futbolu hakkında ilginç açıklamalarda bulunan eski milli futbolcu Tanju Çolak "torpille" iş bulmuş...

Medyatava'nın haberine göre, eski gol krallarından Tanju Çolak şunları söyledi:

"Yazık ki torpille iş buldum. Ama kriterime bak normalde orada olmam lazımken Haluk Ulusoy'u Cemal Aydın aradı. Sonra Fatih Terim'le görüştüm. Bana A2 Milli Takım yardımcılığını önerdi. Ben itiraz ettim, 'Hocam çalışırsam sadece senin altında A Milli Takımda görev yaparım' dedim. Ünal Karaman'ın altında asla çalışmam. Bu açıklamadan dolayı seni alnından öperim dedi. A2 Milli Takımın başına verdi."

"Ben Tanju Çolak'ım, neden onlardan az para alayım? Ama buna rağmen bana verdiler 10 milyar, Ünal alıyor 25, Müfit alıyor 30, Oğuz alıyor 30 milyar para. Benim futbolum benim tarihteki yerim ortada. Benim altımdaki kişilerden neden az alayım. Hadi onu da geçtim büroya gidiyorum görev yazıyorum ret ret ret. 4 ay federasyonda öyle oturdum."

"Bakıyorum bunlar yiyor içiyor. Çaylar, yemekler. Üretim yok tüketim çok. Onu da geçtim bir gün Antalya'ya teknik direktörlük kursuna gittim. Baktım aynı uçakta Fatih Hoca ve diğerleri. Fatih Hoca yarım ağız selam verdi. İndik dördü özel araca bindiler. A ben kaldım orada. Ne çağıran var ne de ne yapıyorsun diyen. Fatih Terim lider adam değil mi? Hiçbir şey söylemedi. Ben yıkıldım. Hemen Cemal Aydın'ı aradım. Ben yapamayacağım dedim. İstifamı verdim… Çünkü beni o önerdi. Ben bilmem Haluk Ulusoy’u… O da Haluk Ulusoy'a iletmiş, 'Bir Tanju Çolak’ı milli takımda barındıramadınız' demiş. Ben kıvırmıyorum kardeşim. Burada Fatih Terim içinde söylediklerim doğrudur."

Şansal Büyüka ve Can Tanrıyar benim sayemde iş buldular…

"Ben 1997 yılında Şansal Büyüka ve Can Tanrıyar’ı Kanal D'den Show TV'ye transfer ettirdim. 15 gün sonra benimle ilişkilerini kestiler. Hadi bu transferi benim yapmadığımı söylesinler. Hepsi yaşıyor. Murat Saygı Bey orada. Tam 11 senedir benim sayemde oranın ekmeğini yiyorlar. Beni Can Tanrıyar aradı aracı olmamı istedi, Şansal aradı 'Kralım, canım her şeyim, futbolu bırakıyorsun bu sağ taraftaki masa senin' dedi.

Sormak istiyorum neden bana TV'ler kapalı. Ben hepsine yardımcı oldum. Ama neden bir Tanju Çolak ekranda değil. Hodri meydan…Gelsinler konuşalım. Neden telefonlarıma çıkmıyorlar…"

haber7


 



Bu haber 540 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,479 µs