En Sıcak Konular

Tuncay Özkan dostlarını kızdıracak!

17 Mayıs 2008 09:32 tsi
Tuncay Özkan dostlarını kızdıracak! Tuncay Özkan 'satıldığı' yönündeki eleştiri ve tepkilere sert çıktı. Meğer T.Ö'yü 'dostları' satmış...

Kanaltürk'ün satışıyla gündeme gelen Tuncay Özkan, kendisini eleştirenlere cevap verdi. Kanalın satışıyla birlikte kendisinin de satıldığını söyleyenlere sert çıkan Özkan, “Kim tarafından satıldık biliyor musunuz? Dostlarımız. Biz bunu yeni anladık. Karanlık önce sizi yıkmak için gelir. Buna karşı durmazsanız sizi de yok edecekler” dedi. Tuncay Özkan ayrıca yeni bir kanal ve yeni bir parti kuracağını da söyledi.

‘Biz Kaç Kişiyiz’ platformunun davetlisi olarak Aydın'a gelen Tuncay Özkan, Esko Düğün Salonu'nda yaklaşık bin kişiye seslendi. Tuncay özkan, bir ay içerisinde açacakları ‘Bizim’ isimli yeni televizyon kanalı ve yeni bir parti kurarak artık yollarına bu şekilde devam edecekleri söyledi. Kanaltürk'ü neden sattığını ve sürecin nasıl gerçekleştiğini açıklayan Tuncay Özkan, “Etrafımızda ateş çemberi vardı. Başbakan ve ekibi bizi yok etmeye kararlıydılar, ve bunu da yaptılar. Kanaltürk çalışamaz hale geldi. 8 ay maaş alamadı çalışanlar. Borçlar birikti. Özellik 22 Temmuz'dan sonra bir Allah'ın kulu reklam vermedi. Türkiye'deki faşistlerden ödleri kopuyor. Aman Kanaltürk'te reklamım çıkmasın. ‘Bari biriniz burayı devralın, çalıştırın’ dedim. Herkese gittim, başvurdum, Aydın Doğan'a da başvurdum, ama Ankara izin vermedi, alamadı. Aklınıza kim geliyorsa konuştum. Maliyeden yazı geldi. Borçlara istinaden tüm cihazları icra yoluyla satışa çıkarılacaktı. Danıştay'dan da yayını durdurma kararı geldi. Bu stratejik ve önemli bir karardır. Boş yakıt tanklarını bırakmazsanız yükselemezsiniz, düşersiniz biz de Kanalturk'ü satarak ciddi bir borç yükünden kurtulduk. Artık daha rahat yükselebiliriz” diye konuştu.

YENİ KANAL, YENİ PARTİ

Katılımcılara ‘Bizim Kanal'dan sesleneceğini belirten Tuncay Özkan, “Sakın bizim artık kanalımız yok demeyin. Bizi artık oradan takip edeceksiniz. Başka ne yapacağız? Türkiye'yi değiştirmek lazım. Ülkeyi bu yobazların elinden kurtarmak lazım. Onun içinde ne yapacağız, parti kuracağız, başka çare var mı? Yok. Hep birlikte bu yolculukta geldiğimiz bu noktadayız. Tüm birikimlerimizle Türkiye'yi karanlığa götürmek isteyenlere karşı hareket edeceğiz” dedi.

‘BENİM YOLUM ATATÜRK'ÜN YOLU’

Kendi çizgisinin ve yolunun Ulu Önder Atatürk'ün yolu olduğunun altını çizen Tuncay Özkan, “Mustafa Kemal Atatürk'ün 1938'de bıraktığı yerden 21'inci yüzyıla kadar getireceğiz ülkeyi. AB ve Amerika için değil, sizler için yapacağız. Türkiye elden gidiyor. Her gittiğimiz yerde bize yalancı dediler. İzmir'deki mitingde kuraklık geliyor diye anlattık, inanmadılar. Ama dün Başbakan kuraklık planı yapıyor. Düne kadar neredeydin? Tabi sularımızı Amerika ve AB'ye pazarlamakla meşguldüler. Şimdi biz bu siyasetin tamamını elimizde geri iteceğiz. Türkiye'nin aydınlık geleceğini konuşmak istiyorum. Ben artık iktidar istiyorum. Bıktım, usandım muhalefette kalmaktan. Siz bıkmadınız mı Allah aşkına, her seçimde muhalefet yeter artık. Bundan bir an önce kurtulalım istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Çok büyük bir parti kuracağız. 20 milyon insanın oyunu alacağız. Bunun içinde bir araya gelmesi gerekenler gelecek” şeklinde konuştu.

‘BİZİ DOSTLARIMIZ SATTI’

Kanaltürk'ün satışıyla satıldığını söyleyenlere cevap veren Tuncay Özkan, “Bizimle ilgili mailler dağıtmaya başladılar. O kadar aymazlık noktasına geldiler ki şaşırıyorum, aman siyaset yapmasın diye. Bunların hiçbirisinin anlamı yok. Bunların tümü çöpe atılacaktır arkadaşlar. Ne kadara sattık TV'yi 25 milyon dolara. 5 milyon dolar maliyenin açtığı davaya ilişkin cezalar için tutulan para. Ama inanın bana yaptıklarının hepsinin hesabını verecekler. Bir de dostlar. Öyle dostlar var ki düşmana ihtiyacınız yok zaten. Timsahın gözyaşlarını döküyorlar. Maşallah nasıl çalışıyorlar. ‘Satıldılar’ diyorlar ya evet satıldık. Kim tarafından satıldık biliyor musunuz? Dostlarımız. Biz bunu yeni anladık. Bununla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Karanlık önce sizi yıkmak için gelir. Buna karşı durmazsanız sizi de yok edecekler” dedi.

Hürriyet
 



Bu haber 307 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,060 µs