En Sıcak Konular

Son müşterisiyle helalleşmiş

16 Mayıs 2008 16:24 tsi
Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir süt fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden süt satıcısı Hasan Akkaya, yaşamını yitirmeden önce son süt verdiği müşterisinden helallik aldıktan sonra fabrikaya gitmiş.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir süt fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeten süt satıcısı Hasan Akkaya, yaşamını yitirmeden önce son süt verdiği müşterisinden helallik aldıktan sonra fabrikaya gitmiş. Patlamada ölen gencin asker arkadaşları cenazeye katılarak taziyelerini bildirdi.

Çubuk'ta süt ürünleri fabrikasında meydana gelen patlamada yaşamını yitiren 24 yaşındaki Hasan Akkaya'nın cenazesi Yukarı Çavundur beldesinde kaldırıldı. Baba mesleği olan süt üreticiliği ve toptancılığını kardeşiyle sürdüren Akkaya'nın yaşadığı belde ile Çubuk ilçesinde çok iyi, güvenilir bir kişi olarak tanındığı öğrenildi.

Cuma namazını müteakip cenaze namazı kılınan gencin ailesi törende metanetli göründü. Akkaya'nın cenazesine belde ve Çubuk ilçesi halkından katılan vatandaşlar büyük kalabalık oluşturdu. Askerden 5 ay önce geldiği öğrenilen Akkaya'nın asker arkadaşları da olayı duyunca çok üzüldüklerini ve arkadaşlarının cenazesine katılmak için Samsun ve İstanbul'dan geldiklerini kaydetti.

Akkaya'nın Mardin'de birlikte askerlik yaptığı Ramazan Çelik ve Mehmet Çakır, askerde çok yakın arkadaş olduklarını belirterek, "Akkaya, çok temiz ve iyi niyetli biriydi. Adam gibi adamdı. Çok güzel günlerimiz geçti. Sevdiği bir bayanla evlenip herkes gibi mutlu bir yuva kurmak istiyordu. Duyunca şok olduk. Çok üzgünüz. Üç kişiydik, birimiz gitti, iki kişi kaldık" dedi. Asker arkadaşları, Akkaya'yla askerde çektirdikleri hatıra fotoğrafını da yanlarında getirdi.

Yakınlarından alınan bilgiye göre, Akkaya'nın, müşterilerinden birine süt sattıktan sonra helalleştiği, müşterisinin de her zaman güler yüzlü ve sıcakkanlı olarak tanıdığı Akkaya'nın ölmeden önceki son zamanlarında karşılaştığında biraz asık yüzlü ve asabi göründüğünü belirttiği öğrenildi.

Yeni Şafak



Bu haber 620 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,809 µs