En Sıcak Konular

Hafta sonunda hava nasıl?

16 Mayıs 2008 14:04 tsi
Türkiye’nin doğu kesimlerinde bahar yağmurları sürüyor ama sıcaklıklar yükselmeye devam ediyor. Hafta sonu batıda hava sıcaklığı 30 dereceye çıkacak. Bölge bölge 5 gün:

İstanbul ve Bursa’da 5 gün boyunca hava güneşli olacak, rüzgarlarda hafif esiyor. Pazar günü yaz havasında geçecek. Ankara da bugünlerde güneşli, sabahları pus oluşabilir. İzmir güneşli ve sıcak, hafta sonu sıcaklık 30 dereceye ulaşacak. Adana’da bugün ve yarın sağanak yağmur geçişleri olacak, pazar günü hava açık. İstanbul ve Ankara 22, İzmir 26, Bursa 24, Adana 25 derece.

 Marmara Bölgesi önümüzdeki günleri güneşli bir havada geçirecek, rüzgarlarda hafif eseceğinden sabahları pus oluşabilir. Sıcaklıklar hafta sonu 30 dereceye ulaşacak. 19 Mayıs pazartesi günü oldukça sıcak bir havada geçecek. Bugün Edirne 25, Çanakkale 22, Sakarya 24 derece.

 İç Anadolu’nun batı kesimlerinde hava açıyor ama Karaman, Aksaray, Kayseri, Niğde ve Sivas boyunca bugün de bir ara sağanak geçişi olacak. İç Anadolu’da pazar gününden itibaren hava daha sıcak olacak, sıcaklıklar 30 dereceye yaklaşacak. Bugün Konya 22, Eskişehir 19, Sivas 17 derece.

 Ege’nin iç kesimlerinde bulutlar tamamen dağılmış değil ama kıyılar güneşli. Hafta sonu Ege’ye yaz geliyor, rüzgar hafif esecek, gökyüzü güneşli olacak ve sıcaklık pazar günü 30 dereceye yükselecek. Bugün Denizli 26, Muğla 25, Kütahya 21 derece.

 Akdeniz ve Güneydoğu Güneyde Mersin, Adana, Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep arasında bu iki gün daha sağanak yağmur geçişleri olacak, Antalya’da da bir ara yağmur görülecek. Pazar günü ise Akdeniz ve Güneydoğu’da hava açıyor ve sıcak olacak. Antalya 23, Diyarbakır 28 derece.

 Doğu Anadolu’da aralıklı sağanaklar şeklinde görülecek bahar yağmurları, üç gün daha etkisini sürdürecek. Yağış daha çok Erzurum, Kars, Muş ve Van arasında etkili olacak. Sıcaklıklar ise yağışa rağmen yükseliyor. Erzurum 15, Malatya 25, Van 19 derece.

 Karadeniz’in batı ve orta kesimleri önümüzdeki günleri az bulutlu ve ılık bir hava da geçirecek. Doğu Karadeniz’de ise Trabzon, Rize, Artvin ve Bayburt çevresinde bugün ve pazar günü yine kısa süreli yağmur geçişi olabilir. Karadeniz kıyılarında yarın rüzgar sert esecek. Trabzon ve Samsun 18, Bolu 20 derece.

 haber7



Bu haber 479 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,312 µs