En Sıcak Konular

Kanaltürk nasıl bir yayın politikası izleyecek?

16 Mayıs 2008 12:38 tsi
Kanaltürk nasıl bir yayın politikası izleyecek?

Koza İpek Medya Grup Başkanı Fatih Karaca, Kanaltürk televizyonun bundan sonra nasıl bir yayın politikası izleyeceğini anlattı.

Kanaltürk herkesin televizyonu olacak

Koza İpek Medya Grup Başkanı Fatih Karaca, Kanaltürk’ün tüm kesimlerin izleyeceği bir televizyon olacağını kaydederek, “Kanaltürk, medyada çok önemli bir aktör olarak görevini yapmayı sürdürecektir” dedi. Koza İpek Medya Grup Başkanı Fatih Karaca "Umuyorum ki çok kısa bir zaman içerisinde Kanaltürk, yeni güçlü mali yapısıyla, Türkiye'de en önemli televizyon kanalı olduğunu herkese gösterecek. Kanaltürk medya yatırımlarıyla medyada çok önemli bir aktör olarak görevini yapmaya devam edecek. Tüm kesimlerin televizyonu olacağız" dedi.

İŞİMİZİ YAPACAĞIZ

Karaca önceki akşam Kanaltürk ana haber bülteninde, izlenecek yayın politikasına ilişkin kamuoyuna açıklamalarda bulundu. Kanaltürk'ün yayın politikasının değişeceği yönündeki eleştirilerin doğru olmadığını kaydeden Karaca, "Biz işimizi yapacağız. Bu Kanaltürk'ün reflekslerinde de var. Bu reflekslere sahip çıkmak durumundayız. Varsa yolsuzluk, varsa haksızlık, varsa uğursuzluk sonuna kadar gideceğiz. Bu bir taahhüttür. Herkes bunu bir kenara yazsın" diye konuştu.

ASLA TAVİZ VERİLMEZ

Fatih Karaca, yolsuzlukların üzerine gitmekten daha önemli, üzerinde durulması gereken konuların da Cumhuriyet'in temel nitelikleri, Atatürk ilkeleri ve Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü olduğunu söyledi. "Bunların hiçbirinden asla ve asla taviz verilemez" diyen Karaca sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu ilkelerin altına bugün itibariyle imzamızı atıyoruz. Bu söylediklerimiz tarihe bir nottur. Kanaltürk'ün yeni yöneticileri olarak, geçmişte Kanaltürk'ün hassasiyetlerinin bilinci içinde, zaten her Türk vatandaşının olması gerektiği biçimde, Cumhuriyetin temel nitelikleri, Atatürk ilkeleri, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü vazgeçemeyeceğimiz gerekirse hayatımızı vereceğimiz ilkelerdir. Bunu açıklıkla, üstüne basa basa ifade ediyorum. Kanaltürk'te çalışan bütün çalışanlarımıza güveniyoruz."

bugün



Bu haber 372 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,637 µs