En Sıcak Konular

Hürriyet baltayı taşa vurdu!

15 Mayıs 2008 09:37 tsi
Hürriyet baltayı taşa vurdu! Hürriyet'in internet sitesi baltayı taşa vurdu. TRT dün akşam kraliçeye jest olarak “The Queen” filmini yayınladı. Hürriyet'e göre TRT kaş yapayım derken göz çıkardı.

Hürriyet'in internet sitesi baltayı taşa vurdu. TRT'nin kraliçeye jest olsun diye yayınladığı 'The Queen' ( Kraliçe) filmini eleştirdi. Hürriyet'e göre TRT kaş yapayım derken göz çıkardı.

Habere göre Kraliçe 2. Elizabeth'in hoşlanmadığı ve seyretmediğini iddia ettiği filmi TRT'nin yayına sokarak kraliçeyi farkında olmadan kızdırdığını yazdı. Filmde kraliyet ailesinin bazı olumsuz yanları gösteriliyor ve monarşi sorgulanıyor..

ÖDÜLÜ KRALİÇEYE İTHAF ETMİŞTİ

'The Queen' (Kraliçe) adlı filmde Elizabeth'i oynayan Helen Mirren en iyi kadın oyuncu dalında oscar kazanmıştı. Mirren törende yaptığı konuşmada aldığı ödülü kraliçeye ithaf etmişti.

KRALİÇE MİRREN'İN DVD SETİNE SAHİP

Oysa gerçekler çok farklı. Seyretmediği iddiası doğru ama filmi beğenmediği görüşü yanlış. 2. Elizabeth tam bir Helen Mirren hayranı. Kraliçe bir Helen Mirren hayranı olup 61 yaşındaki aktrisin polisiye TV dizisi 'Prime Suspect' ve 'Calender Girls' filminin DVD setine sahip.

KRALİÇE ÇAYA DAVET ETTİ

İngiltere Kraliçesi, 'The Queen' adlı filmle 'en iyi kadın oyuncu' Oscar'ına değer görülen Helen Mirren'i 1 yıl önce çaya davet etmişti. Filmin senaristi Peter Morgan ve yönetmeni Stephen Frears da Saray'da verilecek çay partisine davet edilmişti.

NEDEN İZLEMEDİ?

Kraliçenin filmi neden izlemediğine dair görüşler de farklı. Hanedanı kötü gösterdiği iddiasıyla izlemediğini söyleyenler var. Karşıt görüşler de.
Kraliyet ailesinin yakın bir kaynağının söyledikleri ilginç: "Majesteleri'nin Prenses Diana'nın ölümünden sonraki günleri konu alan bir filmi izlemesi mümkün değil. Hatıralar ve de konu çok hassas."  Yine aynı kaynak kraliçenin favori aktristlerinden Mirren'in hakettiği herşeyi elde etmesini istediğini aktarıyor.

internethaber



Bu haber 492 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,505 µs