Yiğit değilmiş! | " /> Yiğit değilmiş! | "/>

En Sıcak Konular

O kadar da Yiğit değilmiş!

14 Mayıs 2008 18:36 tsi
O kadar da Yiğit değilmiş!
Herkes Tuncay Özkan'ın "satışını" konuşuyor ama bir başka isim daha ulusalcıları fena halde satışa getirmiş. Hem de Aydın Doğan operasyonuyla...

Yiğit Bulut bugünkü köşesinde “Ulusal ve milli çizginiz Tuncay Özkan ile aynı, neden Kanaltürk'te program yapmıyor ve 'bizkackisiyiz.com'un konferanslarına katılıp çalışmıyorsunuz?” diyen okurlarına cevap veriyor ve kısaca, “Tuncay Özkan'ın ne mal olduğunu bildiğim” için açıklamasını yapıyor.

Tuncay Özkan Kanaltürk'ü Akın İpek'e sattıktan sonra bunları söylemek kolay.

Peki Yiğit Bulut gerçekten Tuncay Özkan ve bizkackisiyiz eksenli mitinglere uzak mıydı?

Tarih: 12 Nisan 2008

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) de içinde bulunduğu "Ulusal Platformlar Güçbirliği" tarafından "Ulusal Egemenlik Buluşması" adı altında Ankara Tandoğan'da bir miting düzenlendi.

Mitinge Yiğit Bulut ta katılma sözü vermişti. Yiğit Bulut'un mitinge katılacağı dile getirilmiş ve Doğan Grubu'ndan bir destek almanın heyecanı Ulusal Platform'da heyecan yaratmıştı.

Ancak miting yaklaştıkça ilginç şeyler olmaya başladı. Yiğit Bulut telefonlara çıkmamaya başladı. Hatta emekli Org. Hurşit Tolon'un telefonlarına bile.

Miting başlamış ama Yiğit Bulut'a bir türlü ulaşılamamıştı. Saatler ilerliyor ama değişen hiçbirşey olmuyordu. Sonunda Yiğit Bulut gelmeden ve telefonlara çıkmadan miting dağıldı.

Peki ne olmuştu?

Postmedya, Doğan Grubu'nun üst düzeyinde konuşulan bombaya ulaştı.

Yiğit Bulut'un 12 Nisan'daki Mitingte konuşacağı ortaya çıkınca Doğan Grubu'nda hareketlilik başladı. Aydın Doğan “Bir Doğan Grubu çalışanı nasıl olur da Tuncay Özkan'ın mitinginde konuşur” diyerek konuya bizzat dahil oldu. Doğan Grubu kurmayları da “darbeci” yaftası yemiş bu mitinglerde bir Doğan Grubu çalışanının “konuşmacı” olarak katılmasına karşı çıktılar.

Aydın Doğan'ın ve diğerlerinin bu sert çıkışı üzerine Yiğit Bulut, işimi kaybederim korkusuyla mitingte konuşmaktan vazgeçti. Hurşit Tolon'un telefonlarına son ana kadar çıkmaması da “Yiğit”liğe halel getirmemek için “utanma” belasındandı.

Yiğit Bulut “yiğitlik” yapıp mitinge katılmadı ama Doğan Grubu'ndaki rahatsızlık bitmedi. Bulut'un ulusalcı görüşlerinin artık “faşizan” çizgiye kaydığı Doğan Grubu kurmayları arasında konuşuluyor. CNNTürk'teki sabah programında hemen her haber sonrası yaptığı sert milliyetçi yorumların da programın Ankara ayağındaki Enis Berberoğlu'nu ciddi biçimde rahatsız ettiği biliniyor.

Aydın Doğan'ın bacanağı Namık Kemal Zeybek'in damadı olması, Yiğit Bulut'un koltuğunu korumasını sağlasa da bu “garantinin” ne kadar daha süreceği tartışılıyor.

Postmedya




Bu haber 944 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,062 µs