'Satıldık ey halkım unutma bizi' | " /> 'Satıldık ey halkım unutma bizi' | "/>

En Sıcak Konular

'Satıldık ey halkım unutma bizi'

14 Mayıs 2008 09:40 tsi
'Satıldık ey halkım unutma bizi' Kanaltürk'ün satılmasından sonra Ulusalcılarda büyük bir moral çöküntüsü yaşanıyor. İşte hüzün dolu satırlarla; "Satıldık ey halkım unutma bizi...."

Kanaltürk'ü Koza İpek'e satan Tuncay özkan'ın başlattığı 'bizkackisiyiz.com' hareketine üye olanlar bu satışa çok kızgın. www.bizkackisiyiz.com adresine gönderilen yorumlarda, "İçim yandı" diyenler de var güveni sarsılan da.

Bazıları "Para toplasak kanalı kurtarırdık" diyor. Kimileriyse satışa onay vermese de Özkan'ı desteklemeye devam edeceğini söylüyor. "Kanaltürk Koza Grubu'na satılmıştır. Yeni kanal yoldadır. Durmak yok duran düşer, yarını kurtarmak için yobazlarla mücadeleye devam. BKK ve Tuncay Özkan hiç durmadan yobazların üzerine gidecek. Yeni bir dünya yeni kanal açacağız orada yerimizi alacağız" açıklamasına yer verilen sitedeki bazı yorumlar özetle şöyle (İmla hataları yorum sahiplerine aittir):

* Anlaşılan Tuncay Bey, kolay paranın kokusunu aldı... Halkın cebinden topladığı halka verilecek mi? Bence Hayırrr. Kandırılan halk ezilmeye mahkumdur. Burda Tuncay bey de haklı gerçi. Bizler uyuyoruz kendisi de işine geleni yapıyo.

* ... bence Tuncay Bey dahil özellikle Adnan Buluk ve atanmış seçilmiş tüm BKK yöneticileri ve biz üyeler öz eleştiri yapmalıyız. Günümüz gerçekleri dışında laf ve söz üretmekle, koltuk ve ünvan kavgalarıyla, ılık hayallerle, kişisel kaprislerle, soyut düşüncelerle, BKK'nın kuruluş amacından sapılıp söylesi altında yapılan ayrımcılıkla nereye gidecektik. Bu olay bir yol kazası olarak görülmeli, bir ders olarak kabul edilmeli ve yeniden daha akılcı ve referansı başarı olan bir sistemle, akrabalık, hemşericilik, arkadaşlık, tanışıklık gibi başarıyı sağlamayan dış kriterlerden arınarak yola çıkılmalıdır.

* Sesimiz, kulağımız olan Kanaltürk'ün satılması elbette yüreğimizi yaktı ama Tuncay Özkan'a da hak vermek gerekir. Aylardır kanalın maddi problemler içinde bulunduğunu sağır sultan bile duymuştu ve kanalı bırakın, yobazlıkla mücadele için çıkılan yolda bu parasızlıkla fazla yol almak çok zor olurdu.

* Tuncay Özkan'a güvenim sarsıldı. Kendi elleriyle düşmana etkili bir silah verdi. Üç kuruş aşağıya başkasına sat, eğer satmak zorundaysam. Bir buçuk milyonuz. Aramızda para toplasak yine kurtarırdık kanalı.

* Kanaltürk'ün satılmasına duygusal değil, akılcı, rasyonel yaklaşılmasında yarar görüyorum. Sonuç olarak satılan, bir anonim şirketin aktifiyle pasifidir. Yani makinaları, kameraları, elektronik cihazları vs ve borçlarıdır. Ve adıdır. Bence bunların önemi satış bedeli kadardır. Önemli olan şirketin ruhudur. Bu da, 1 milyonun üzerinde inançlı Atatürkçü, aydınlanmacı, vatanseveri bir araya getirebilen bu kanalı kuranların, yöneticilerinin, program yapımcılarının ve de BİZ'lerin kafalarının içinde ve yüreğindedir. Bunu satın alabilecek sermaye dünyada yoktur. Şimdi o bilgiyle, o inanmış yüreklerin yeni bir şirket ve kanal kurmalarını sonuna kadar destekleyeceğiz. Adı mı? Çılgıntürk olur, Gazitürk olur, MKS (Mustafa Kemal Samsun'da) olur, Kanalbiz olur.

* Canımız çok yandı olay o kadar açık ki hiç bir bahane hiç bir açıklama bu acıyı dindiremez. Sen her konuşmanda Fettullahı yerden yere vur sonra git sahibin olduğun televizyonu Fettullaha sat, sonrada çık deki Kanltürk'ün yayın politikasının değişeceğine inanmıyorum. Cumhuriyet televizyonu da tamamen asparagastır, en azından 30 yıldır okuru olduğum gazetenin bundan haberi yok. Satıldık ey halkım unutma bizi.

 

* Arkadaşlar Sn. Tuncay Özkan, BKK ve MSD kimseyi kendisine inandırmak ve güvendirmek zorunda değildir. ... Bizim içimizdeki aklı karışıklar kimlerle niçin savaştığımızı, her zamankinden zok birlik olmamız gerektiğini unutup içeriden bölünüp parçalanıyor görüntüsü vererek moral bozukluğu yaratılmasına çanak tutuyor.

* Olan oldu artık. Tuncay Bey zor durumda olmasa bu satış olmazdı eminim. Hatalardan ders alarak yeniden başlamalı. ...

* Kanalın satılması konusunda aklında soru olan insanlar 3-5 kişi tarafından hemen ajanlıkla bozgunculukla provakatörlükle suçlanmışlardır. Öncelikle bu tür yaklaşımları hiç bir zaman doğru bulmadım bundan sonra da doğru bulmayacağımı belirtmek istiyorum. Sorgulamak insan olmanın düşünmenin gereğidir. Kimse kusura bakmasın ben biaat etmem sorgularım eğer bundan rahatsızlık duyan varsa o onun problemidir. ... Siz bu kanalı kurup sonra ikinci ulusal kurtuluş savaşının bir argümanı bir bir sembolü haline getirmişseniz kusura bakmayın ama bizim bu durumda biraz serzenişte bulunma hakkımız oldugunu düşünüyorum.

* Profesörler...Rektörler...CHP Genel başkanı Deniz Baykal...DSP Genel Başkanı Zeki Sezer...

"Ve Yüzbinlerce.!...Cumhuriyet ve Memleket Sevdalıları,tek yürek hep birlikte!...

'Onuncu Yıl Marşımız'...'Bir Başkadır Benim Memleketim'...'Türkiye Laiktir Laik Kalacak'

Cumhuriyete ve Ulus Bütünlüğüne Sahip Çıkmanın Gururunu Göğsümüzdeki Şanlı Bayrağımızla Birlikte, şeriat düzenine,emperyalizmin iş birlikçilerine geçit vermeyeceğimizi

haykırırken ne kadarda gururluyduk... Gurur ve onur duyduğumuz, bizi her alanda destekleyen, şriata hayır deyip, yobazlara taviz vermeden, izleyecilerine en doğru bilgileri aktaran,bizim en büyük destekçimiz!... "KANALTÜRK"...Televizyonumuza Teşekkür Borcumuz, şiddetle karşı çıktığımız cemaate satılmadan öncedir... Türk milleti bu topraklara para ile sahip olmamıştır.

* Bu panik niçin, anlayamıyorum? Kanaltürk sesimizdi, bir araçtı. Değerinin çok fazlası bir bedelle el değiştirdi. Bunda üzülecek , feryat edecek ne var? Onu 'bizim' kılan şey içindeki 'ruh' değil miydi?

* Arkadaşlar artık olan olmuş. Bundan sonra ne yapacağımıza bakalım. Gerekiyorsa üyelik aidatlarını arttıralım. Belkide bu gelişme bizleri daha da sıkı kenetler.

Aktif haber



Bu haber 615 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,634 µs