En Sıcak Konular

''Utancımdan hamile kaldım''

13 Mayıs 2008 22:31 tsi
''Utancımdan hamile kaldım'' İngiltere tarihinde halkın en çok merak ettiği sırlardan biri önceki gün günışığına çıktı.

“Kraliçe’ye giderken korumaları arayacak diye utancımdan doğum kontrolü haplarını almamıştım”

Ülkede 10 yıl boyunca başbakanlık yapan Tony Blair, göreve geldiğinden 2 yıl sonra bir bebek sahibi oldu. First Leydi Cherie Blair, 20 Mayıs 2000’de erkek çocuk dünyaya getirdi. Leo adı verilen çocuk, Blair ailesinin dördüncü çocuğu oldu. İngiliz basını Leo’ya büyük ilgi gösterirken, kulislerde ve basında dilden dile dolaşan tek bir soru vardı: Cherie, ne zaman hamile kalmıştı. İnsan hakları konusunda uzman bir avukat olan eski First Leydi, gelecek hafta piyasaya çıkacak “Kendim için konuşuyorum (Speaking for Myself)” adlı otobiyografisinde Leo’ya Kraliçe Elizabeth’in resmi davetlisi olarak gittikleri Balmoral Kalesi’nde hamile kaldığını ilk kez açıkladı.

Kalede kaçamak

Cherie Blair, tüm ülkenin öğrenmek istediği ayrıntıları detaylı olarak anlattığı kitabında şunları yazdı: Tony’nin Kraliçe ile yıllık olağan buluşması için Balmoral Kalesi’ne gittik. Geçen yılki buluşmada, korumalar güvenlik araması için çantalarımı didik didik aramıştı. Ayrıca, hizmetçiler bavullarımızda bulunan en gizli saklı şeyleri bile odamıza yerleştirmişti. Ben de utancımdan bir sonraki yıl yanıma doğum kontrol haplarımı almadım. Gece hava çok soğuktu. Odada her şey birden oluverdi. Hamile kalacağımı düşünmüyordum. Menopoza girerim diye düşünüyordum ama oldu işte. 45 yaşında hamile kalan Cherie Blair, 20 Mayıs 2000’de yani “Balmoral kaçamağından” tam 9 ay sonra Leo’yu dünyaya getirdi.

47’imde yine hamile kaldım, ancak düştü

Cherie Blair, kitabında ayrıca, 2002’de, 47 yaşında yine hamile kaldığını ancak çocuğunun karnında öldüğünü de yazdı. Eski First Leydi, günleri de “Her şey çok iyi gidiyordu. Bir gün ultrasona gittiğimde doktorlar, bebeğin öldüğünü söyledi. Şok oldum. Hemen Tony’yi aradım. Hemen yardımcılarıyla bir toplantı yaptı ve düşük yaptığım için tatili iptal ettiğimizi açıklamalarını istedi.”



Bu haber 811 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,418 µs