En Sıcak Konular

'Bizkaçkişiyiz' dalga konusu!

13 Mayıs 2008 13:25 tsi
Bir okur şöyle yazıyor siteye; 'Dünden beri uyuyamıyorum, dalga konusu olduk"... Bu kadar da değil, bakın başka neler yazıldı.

Yılın satışını yapan Tuncay Özkan, peşine taktığı insanlara şok yaşattı. En büyük şok da "bizkaçkişiyiz" sloganı ile başlattığı sivil toplum yapılanmasında yaşanıyor.

bizkaçkişiyiz.com sitesinde adeta isyan var... Elbette hedefteki isimde Tuncay Özkan... Gruba üye olanların ortak serzenişi; kandırıldıkları, aldatıldıkları ve alay konusu haline getirildikleri yolunda...

"YOBAZLARLA MÜCADELEYE DEVAM"

Sitede Kanaltürk'ün satışı okurlara şu satırlarla duyuruldu;
"Kanaltürk Koza Grubu'na satılmıştır. Yeni kanal yoldadır. Durmak yok, duran düşer, yarını kurtarmak için yobazlarla mücadaleye devam. BKK ve Tuncay Özkan hiç durmadan yobazların üzerine gidecek. Yeni bir dünya yeni kanal açacağız orada yerimizi alacağız."

ÖZKAN'A İSYAN YORUMLARI

Bu satırların altına gelen yorumlar, Tuncay Özkan'a olan inancın nasıl sarsıldığını gösteriyor. Bakın okurları neler yazmış...

-"İlk ve son defa yorum yazıyorum. Çevremde ben ve diğer ulusalcılar alay konusu olduk. Dünden beri başım ağırıyor. Çevremde sürekli tartışıyorum. Kaça satıldığımız soruluyor. Eğer istenilseydi BKK üyelerinden yardım toplanasilirdi. Bu utanç içinde yaşamak istemiyorum. Aşk olsun sana Tuncay Özkan aşk olsun" (Onsan)

-"Kanaltürk bizimdi bizim televizyonumuzdu. Koza grubuna satılmasını hazmedemiyorum. Bizim karşı çıktığımız cumhuriyetin değerlerini yok etmeye çalışan Fetullahçıların bizim kanala sahip olmasını hazmedemiyorum. (...) Umutlarım yok oldu gelecek güzel günlerim yok oldu, Kanaltürk'üm yok oldu hazmedemiyorum siz ne söylerseniz söyleyin hazmademiyorum (Muzez)

-Tuncay Bey Kanal Türk maddi olarak sizindi ama manevi olarak bizimdi hele Kozaya satılması şık olmadı olmayacak da bu bugünde söylenecek, yıllar sonra da söylenecek. (Mahçup)

-"Yazık oldu sevgili kardeşim Tuncay. Hakikaten yazık oldu. Şu anda sabahın onbiri ama ben kederimden içiyorum. Kanal senin, tabiki satabilirsin ama herhalde Koza'ya değil.Ne yaptın? (n-semerci)"

-"Tuncay Özkan'a güvenim sarsıldı. Kendi elleriyle düşmana etkili bir silah verdi. Mademki gerçekten yurtseversin Kemalistsin , üç kuruş aşağıya sat başkasına sat, eğer satmak zorundaysan." (Revai Görgülü)

-"Bu ülkede artık kimseye güvenilmeyecekmi bütün türkiyeyi özkanın arkasında gezdik ona güvendik.artık ben yokum günüm bitsin aidat ödemiycem güvenim kalmadı.bu bütün gazeteler neler yazıyor kendimi aldalmış hissediyorum.insanları resmen kandırdınız.bütün sunucular spikerler .bütün kanaltürk çalışanları bi şekilde idare ediyordu ne olduda yeşil sermayeye satıldı bu kadar insana niye ağladınız.(vildan çelikkol)

-"Biz şimdi 38 milyon dolara mı satıldık? Tuncay Bey zor durumdaysa biz niye onun çığlıklarını duymadık da Fethullahçılar duydu anlayamadım. Çok üzgünüm çok... (Murat güner23)

internethaber



Bu haber 624 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,932 µs