En Sıcak Konular

Erdoğan '3 çocuk ısrarını' sürdürdü

13 Mayıs 2008 12:38 tsi
Başbakan Erdoğan, 'her aile en az 3 çocuk yapmalı' uyarısını yeniledi. Geleceğin Türkiye'si ile ilgili gördüğü tehlikeleri sıralayan Erdoğan'a göre bakın buna kimler karşı?

   Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Meclis grup toplantısında partililere konuştu. Erdoğan'ın açıklamaları şöyleydi:

"Bu hafta ayrıca aile haftasıdır. Biliyorsunuz pazar günü anneler günüydü. Bize göre hergün anneler günüdür. Çünkü cennet annelerin ayakları altındadır. Biz bu anlayışla analara yaklaşırız. Bizim muhafazakar siyaset anlayışımızda merkeze aileyi koyduk. Aileyi yok etme anlayışına karşıyız. Bu düşünceyle Tayyip Erdoğan her ailede çocuk olmalı diyor. Daha dinamik bir Türkiye için söylüyor. Geleceği gördüğü için söylüyor. Yaşlı ülkelerin başlarına geleni gördüğü için söylüyor. Kuru sıkı sıkılan bahaneler var ya hepsi çeşitli yerlerden Türkiye'nin geleceğini karartmak için söylenenlerdir. Sözlerimin arkasındayım.

Türkiye güçlü bir ülke diyorlar. Genç nüfusu göstererek. Niye diyorsun o zaman? Lafla olmaz. Bunu destekleyeceksin. Bu genç nüfusu korumanın yollarına bakacaksın.

Bu rakamlarla gidersek 2030 yılında yaşlanan ülkeler sınıfına gireceğiz. Bunun bedeli çok ağır olacak bu millete. Ben bunu görüyor. Ben kişisel olarak görüşümü açıklıyor tavsiyemi yapıyorum. Kabul eden olur etmeyen olur. Ben durumumdan memnunun. Keşke 5-6 olsaydı. Ama 4'te kaldık.

Benim söylediklerimin bilimsel gerçeği var. Onları söyledikleri bilim dışı. Gelişmiş ülkelere bakın bizim durumumuzda olan var mı?

Okullar yetersiz hizmet yetersiz deniyor. Bakın Avrupa ülkelerine.. Evvel Allah bu ülke patlayacak göreceksiniz. İnşallah netice alınacaktır. Hiç endişeniz olmasın. Gelecek güçlü ve parlaktır. Güçlü aile değerlerimize sahip çıkmalıyız. değerlerimizden taviz vermemeliyiz. Gelenek görenekleri sağlam ve diri tutmalıyız. taklitçi mukallit değil, gerçeği olarak."

Antalya'ya 25 kez gittim. Hepsi açılış ve yatırım için. Gerçi muhalefet gözü olmadığı için bunu göremiyor ama.. Antalya'nın çehresini değiştirdik. Antalya'da çamurlu yer bırakmadık. Hastanelere gidin de bir bakın. Sayın Baykal'a duyrulur. Allah hastaneye düşürmesin ama bir hasta ziyaretiniz falan olursa bir uğrayın.

Antalya'da katlı köprülü kavşak yoktu. şu anda dokuz tane katlı köprülü kavşak var. orada CHP belediyesi de oldu. Ne yaptılar yapsaydınız ya? Biz işlerimizi ortaya koyuyoruz. Onlar başka şeylerini.. Bunlar Antalya'ya laftan başka bir şey götürmediler. Türkiye'ye de krizden başka ne getirdiler? Allah aşkına soruyorm size. Biz yol yaptık onlar kuyu kazdı. Biz aydınlık yarınları çizdik onlar karartmanın mücadelesini verdiler. Fark burada...

Süper Lige'e çıkan Kocaelispor ve Antalyaspor'u kutluyorum.

Erdoğan, salondan yükselen "G.Saray'ı kutlamadınız" itirazlarına da cevap verdi ve "onları geçen hafta kutlamıştık" dedi.

AYRINTILAR GELECEK

HABER 7
 



Bu haber 448 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,750 µs