En Sıcak Konular

Yeni haftada hava nasıl?

12 Mayıs 2008 15:28 tsi
Bugün sadece Türkiye’nin doğusunda sağanak yağış var. Sıcaklıklar yükselerek, mayıs ayı ortalama değerlerine ulaşacak. Bahar yağmurları ise ara ara devam edecek.

İstanbul’da iki gün hava hava az bulutlu, poyraz öğle saatlerinde biraz sertleşecek. Hafta ortasına kadar önemli bir yağış beklenmiyor, sıcaklık yükseliyor. Ankara iki gün parçalı bulutlu, çarşamba hafif yağmur görülebilir. İzmir açık, poyraz sert esiyor ama sıcaklık yükseliyor. Bursa güneşli, Adana’da ise bulutluluk fazla. Bugün İstanbul 18, Ankara 20, İzmir 24, Bursa 21, Adana 26 dereceye çıkıyor.

 Marmara’da iki gün hava az bulutlu, rüzgar bugün biraz sert esecek, yarın ise hava daha ılık. Çarşamba günü bölgede bulutluluk biraz artabilir. Sıcaklıklarda bu hafta 25 dereceye doğru yükselme olacak. Bugün Edirne 22, Sakarya ve Çanakkale 20 derece.

 İç Anadolu’da Sivas, Kayseri, Niğde ve Karaman’a kadar ara ara sağanak yağmur geçişleri olacak. Bölgenin batısında ise hava daha açık. Çarşamba günü bölgede yine sağanak yağmur var ama sıcaklık yükselişe geçiyor. Konya ve Eskişehir 18, Sivas 14 derece.

 Ege’nin kıyılarında sert esen rüzgar, iç kesimlere doğru hafifliyor. Bölgede hava güneşli, sıcaklık 3-4 derece artacak. Hava yarın da açık, çarşamba günü bölgenin güneyinde Denizli-Muğla çevresinde hafif yağmur olabilir. Denizli 24, Muğla 23, Kütahya 19 derece.

 Akdeniz’in iç kesimlerinde bulutluluk fazla ama kıyılara doğru güneş görülebiliyor. Çarşamba günü Antalya-Isparta çevresinde kısa süreli bahar yağmuru olasılığı var. Bugün Antalya 23 derece.

 Güneydoğu Anadolu’da hava bulutlu. Diyarbakır 22 derece.

 Bugün Doğu Anadolu’nun kuzeyinde yağışlar daha kuvvetli. Elazığ, Bingöl, Muş, Erzurum ve Ağrı boyunca sağanak şeklinde yağacak. Güneyde ise yağmur daha hafif. Yarın yağmur birçok yerde kesilecek. Bugün Erzurum 12, Van 15, Malatya 21 derece.

 Karadeniz’de Samsun-Trabzon ve Rize arasında hafif yağmur var, batı kesimlerde ise hava daha açık. Bölgede sıcaklıklar çarşamba gününe kadar 3-4 derece yükselecek, Bugün Trabzon 15, Samsun 16, Bolu 19 derece.

NTV



Bu haber 438 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,188 µs