En Sıcak Konular

Galatasaray Ali Sami Yen'den vazgeçemiyor!

12 Mayıs 2008 14:17 tsi
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi maçlarını Ali Sami Yen Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

Polat ve beraberindeki yöneticiler, kulübün eski yöneticilerinden olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü makamında ziyaret etti.

Adnan Polat, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadıkları maçlarda istedikleri ortamı bulamadıklarını dile getirerek, ''Biz daha önce Şampiyonlar Ligi maçlarımızı Olimpiyat Stadı'nda oynamıştık. Fakat oraya giden taraftarlarımız ve futbolcularımız, arzu ettikleri ortamı ve ambiansı bulamadı. Başarılı olmamız bir ölçüde kısıtlanıyordu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni stadımızda oynayacağız. İnşallah daha önce olduğu gibi, büyük başarıları stadımızda oynayacağımız maçlarda elde edeceğiz'' diye konuştu.

Aldıkları bu karar sonrası, Ali Sami Yen'de bu hafta tadilata başladıklarını kaydeden Polat, Şişli Belediyesi'nin de kendilerine bu konuda yardımcı olacağını söyledi.

Mustafa Sarıgül ise amaçlarının, şehir içindeki statların şehir dışına taşınması olduğunu ifade ederek, ''O nedenle de Ali Sami Yen Stadı Projesi'ni Galatasaray Kulübü yöneticileriyle görüşüyoruz, daha da hızlanması için neler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne kaldı. Ali Sami Yen Stadı'nda belli revizyonlar yapıp, Şampiyonlar Ligi için gelen konukları ülkemize yakışan bir şekilde ağırlamayı arzu ediyoruz'' dedi.

Galatasaray'ın bu sezon elde ettiği sportif başarı için Adnan Polat'ı kutlayan başkan Sarıgül, ''Galatasaray Kulübü Başkanlığı çok zor bir görevdir, ama Adnan Polat, uzun süredir sporun ve spor camiasının içinde. Başarılı olacağına inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
 
zaman



Bu haber 434 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,048 µs