En Sıcak Konular

Soylu'dan Mehmet Ağar'a çalım

11 Mayıs 2008 23:44 tsi
Soylu'dan Mehmet Ağar'a çalım Partisinin Keçiören ilçe binasını açan Demokrat Parti lideri Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmada, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Soylu, DP çizgisinin tüm liderlerini anarken bir dönemi hiç görmedi. İşte atladığı bu dönem..

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, DP çizgisinin liderlerini anarken Mehmet Ağar'dan hiç sözetmedi..

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, ''Yeni bir Türkiye ve siyaset anlayışına hazırlanıyoruz. Demokratik bir siyaset anlayışına hazırlanıyoruz. 70 milyonun kardeş olduğu bir siyaset anlayışına hazırlanıyoruz. Bu kıratı yeniden şahlandırmak istiyoruz'' dedi.

Partisinin Keçiören ilçe binasını açan Soylu, burada yaptığı konuşmada, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Uzun bir süredir Anadolu topraklarını ''Beyaz Yürüyüş'' adı altında dolaşarak genç, köylü, çiftçi, esnaf ve işadamlarıyla görüşmeler yaptığını kaydeden Soylu, ''Beyaz yürüyüş tam demokrasidir, DP'dir, DYP'dir, Celal Bayar'dır, Adnan Menderes'tir, Demirel'dir, Çiller'dir'' diye konuştu.

Hükümetin ekonomi politikalarını eleştiren Soylu, 2002'den bu yana cari açık, borç ve işsizliğin büyüdüğünü, binlerce esnafın kepenk kapattığını savundu.

Soylu, ülkede bir tarafta laikliğin, diğer tarafta ise dinin siyasallaştırıldığını, kendilerinin ise bir gün bile milletin değerleri üzerinden siyaset yapmadıklarını bildirerek, ''Milletin derdi nedir, işsizlik nedir, yarınlara ait umudunu kaybetmek nedir, düşünmeden siyaset yapmaya çalışıyorlar'' şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı da eleştiren Soylu, ''Baykal ne laikliğin ne de Cumhuriyet'in teminatı olabilir'' görüşünü savundu.

Soylu, partisinin yükü taşımaya hazır olduğunu ifade ederek, ''Yeni bir Türkiye ve siyaset anlayışına hazırlanıyoruz. Demokratik bir siyaset anlayışına hazırlanıyoruz. 70 milyonun kardeş olduğu bir siyaset anlayışına hazırlanıyoruz. Bu kıratı yeniden şahlandırmak istiyoruz'' ifadesini kullandı.

AA/Cafesiyaset



Bu haber 354 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,052 µs