tuzak' yorumu | " /> tuzak' yorumu | "/>

En Sıcak Konular

MHP'li Paçacı'dan 'tuzak' yorumu

11 Mayıs 2008 19:16 tsi
MHP'li Paçacı'dan 'tuzak' yorumu MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı AK Parti'ye tuzak kurmadıklarını kaydetti. Paçacı, "MHP tarafından tuzağa düşürüldüklerini söylüyorlar. Ben diyorum ki, ..." Paçacı, tuzak iddialarını bakın nasıl eleştirdi...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri Cihan Paçacı, Türkiye'de hem ekonomik ve hem de siyasi krizin yaşandığını ileri sürerek, "Millet, geleceğin ne olacağını bilemez durumda ve gelecekten umutsuz" dedi.

MHP Malatya Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıya MHP Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Cihan Paçacı, MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve MHP Osmaniye Milletvekili Hakan Coşkun, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, parti il ve ilçe yöneticileri ile kalabalık bir partili grubu katıldı.

Toplantının açılışında konuşan MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, "Türkiye hem ekonomik krize giriyor hem siyasi krizin içerisinde. Millet, geleceğin ne olacağını bilemez durumda ve gelecekten umutsuz" iddiasında bulundu. Hükümetin Türkiye'yi son 5 yıl içerisinde 244 milyar dolar borçlandırdığını öne süren Paçacı, "82 yılda 221 milyar dolar, 5 yılda 244 milyar dolar ilave borç. Borçla keyif yaptık. Zannettik ki çok kazanıyoruz. Türkiye'nin bugünkü borcu 460 milyar doları geçmiştir" dedi. "Borçlanmayın" uyarısında bulunan Paçacı, "Borcunuz var ise bir an önce kapatın. Hele döviz karşılığı katiyen borçlanmayın. Çünkü Türkiye'nin önünde çok ciddi riskler oluşacaktır. Enflasyonda artık 2 rakamlı haneleri konuşmaya başlayacağız. Zaten enflasyonun 9'lara 8'lere inmesi de sanaldı" şeklinde iddialarda bulundu.

Laikliğin dinsizlik gibi algılanmasının yanlış olduğunu ifade eden Milletvekili Paçacı, "Laikliği dinsizlik gibi algılayıp böyle takdim ederseniz, o zaman yanlış yaparsınız" dedi. Paçacı, başörtüsünün sürekli kamuda olmayacağını ve sadece üniversitelerde serbest bırakılmasını savunduklarını belirterek, AK Parti'ye tuzak kurmadıklarını kaydetti. Paçacı, "MHP tarafından tuzağa düşürüldüklerini söylüyorlar. Ben diyorum ki, 70 milletvekili ile 340 milletvekili olan bir siyasi partiyi tuzağa düşürüyorsam sen bu işi bırak git. Bu memlekete bir daha gelme" diye konuştu.

AK Parti'nin kapatılma davası ile ilgili olarak Avrupa'dan kimsenin mahkeme üzerinde etki yapamayacağını söyleyen MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, "Şunu herkes bilsin ki, bağımsız Türk yargısına ne içeriden ve ne de dışarıdan hiç kimse baskı yapamaz, o yapılan baskı da netice vermez" şeklinde konuştu.

Yeni Şafak



Bu haber 270 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,294 µs