En Sıcak Konular

Erdoğan 'Bizi bırakma' diyenlere ne dedi?

11 Mayıs 2008 10:35 tsi
Memleketi olan Rize'de bulunan Başbakan Erdoğan'a, vatandaşlar 'Bizi bırakma' dedi. Peki Erdoğan onlara ne cevap verdi?

Rize’de hemşehrilerinin sorunlarını dinleyen Erdoğan, bir vatandaşın kapatma davasını hatırlatarak “Sayın Başbakanım, bizi bırakmayacaksınız değil mi” sorusu üzerine “Siz beni bırakmazsanız, ben de sizi bırakmam” karşılığını verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kapatma davasının ardından gittiği baba ocağı Rize'de hemşehrileriyle tek tek sohbet etti, sorunlarını dinledi. Rize ziyaretinde hayli moral depolayan Erdoğan, Türkiye'nin en yüksek vergisini ödeyen işadamlarından Talip Kahraman'ın yaptırdığı Talip Kahraman El Sanatları Merkezi'nin açılışı sonrasında Rizeliler’in yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Dava sorusuna duygusal yanıt Erdoğan, bir vatandaşın "Başbakanım ben 20 senedir buradayım, sizi ilk kez görüyorum" demesi üzerine, "Açılış yapıyorum, çalışıyorum. Ben 70 milyonun Başbakanıyım. Ben 70 milyonu göremem, hepsini bulamam. Ama onlar gelip beni buluyor" diyerek vatandaşla iç içe olduğunu vurguladı. El Sanatları Merkezi'nde çalışan kadınlarla birlikte cam boyama yapan Erdoğan, burada kadınların taleplerini de dinledi. 60 kişilik kadrosuyla kadınların istihdamında önemli bir merkez olmayı hedefleyen Merkez'in kadın çalışanları, Erdoğan'dan, "Sosyal güvenlik ihtiyaçlarının giderilmesi" talebinde bulundu.

Torunlarıyla hasret giderdi İş, aş, eğitim, sağlık gibi birçok talebi dinleyen Erdoğan, partisinin kapatılacağı yönündeki iddialara en güzel yanıtı Çayeli'nde verdi. Erdoğan, yanına gelen bir vatandaşın , "Bizi bırakmayacaksınız değil mi Sayın Başbakanım?" şeklindeki sorusuna, "Siz beni bırakmazsanız, ben de sizi bırakmam" karşılığını verdi. Başbakan Erdoğan, gezisinin 3. gününde Güneysu'da ki evinden çıkmamayı tercih etti. Erdoğan bütün gün ailesi ve torunlarıyla birlikteydi.

ANNESiNi TELEFONLA ARAYACAK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yoğun programı nedeniyle bugün annesi Tenzile Hanım'ın anneler gününü telefonla kutlayabilecek. Antalya Programı nedeniyle annesini göremeyecek olan Erdoğan anneler gününde annesinden ayrı olacak. Anneler günü öncesinde, "Anneler Günü'nde annenizle beraber olacak mısınız?" sorumuza yanıt veren Erdoğan, Kapatma davası, savunma trafiği ve erken seçim tartışmalarına Anneler Günü molası vereceğini belirterek "Ben Anneler Günü'nde Antalya'da olacağım. Annem yanımda olmayacak. Ama onu telefonla arayacağım" dedi.

bugün



Bu haber 443 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,340 µs