En Sıcak Konular

Mecidiyeköy sarı - kırmızı

10 Mayıs 2008 17:52 tsi
Turkcell Süper Lig'de sezonu OFTAŞ Spor maçıyla tamamlamaya hazırlanan Galatasaray'da, taraftarlar maç öncesi Mecidiyeköy'ü adeta bayram yerine çevirdi.

Sezonun son haftasına ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde lider giren Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin bu maçı kazanması halinde dahi, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında alacağı bir beraberlikle şampiyonluğun sahibi olacak.

Sarı-kırmızılı ekibin taraftarları, günün erken saatlerinden itibaren Mecidiyeköy'de toplanmaya başlarken, maçın başlamasına saatler kala binlerce Galatasaray taraftarı Ali Sami Yen Stadı çevresinde tezahüratlar atarak ve davul ile zurnalar eşliğinde kazanılacağına inanılan şampiyonluğu kutlamaya başladılar.

MAÇ SONRASI KONSER

Galatasaray'ın Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçı sonrası şampiyonluğu kazanması halinde, Ali Sami Yen Stadı'nda şölen devam edecek. Stat içinde maç sonrası gerçekleştirilecek konser için eski açık tribünün olduğu bölüm önüne özel bir platform kurulurken, karşılaşmanın bitiminde konser verecek ismin Kenan Doğulu olduğu öğrenildi.

STATTA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Ali Sami Yen Stadı'nda, karşılaşma öncesi taraftarlar da içeri alınmaya başlamadan önce polis tarafından güvenlik önlemleri alındı. Protokol tribününün olduğu bölümde polis tarafından inceleme yapılırken, statta görevli tüm özel güvenlik elemanları da saha içinde toplanarak polis tarafından üst araması yapıldı.

Anons yapılarak tüm özel güvenlik çalışanlarının saha içinde toplanması istenilirken, daha sonra polis tarafından tek tek üst aramaları gerçekleştirildi.

haber7



Bu haber 502 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,653 µs