elitizm, yine halkı aşağılamak | " /> elitizm, yine halkı aşağılamak | "/>

En Sıcak Konular

Yine elitizm, yine halkı aşağılamak

10 Mayıs 2008 17:14 tsi
Yine elitizm, yine halkı aşağılamak Ayten Gökçer'in katıldığı bir sohbet programında; "Tekamül etmiş insan 1 veya 2 çocuk yapar. Cahiller çok çocuk yapar. Bu yüzden Türkiye hırsızlarla dolu " şeklindeki tuhaf sözleri salondan alkış aldı.

Reysaş Lojistik'in CDM İletişim ve Gelişim Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri firmasıyla ortak düzenlendiği "Erkek Egemen Şirketlerde Çalışan Kadın Ve Annelik Rolleri" konulu sohbet programı 9 Mayıs'da Reysaş Lojistik Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Aktifhaber'in haberine göre Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven'in de aralarında bulunduğu Reysaş çalışanlarının izleyici olarak katıldığı programın moderatörlüğünü Psikolog Esin Hekimoğlu yaptı. Sohbet programında çalışan anne olmanın zorluklarına değinilerek, çalışan annelerin çocuklarıyla geçirdiği zamanı maksimum düzeyde çocuğa güven aşılayıcı, anne sevgisini çocuğa hissettirecek şekilde geçirilmesine dikkat çekildi.

Anne sevgisi görmeyen, annelerden fiziksel olarak uzak kalan çocuklarda hem ruhsal hem de fiziki sorunların daha fazla görüldüğüne dikkat çeken Esin Hekimoğlu, çocuğun ilk ihtiyacının anne sevgisini hissetmek olduğunu söyledi. Sanatçı Ayten Gökçer ile Reysaş Lojistik'ten 2 üst düzey yöneticinin konuşmacı olarak katıldığı sohbet programında konuşan Ayten Gökçer, gelişmiş toplumlarda kadın erkek farkı gözetmeksizin herkesin çalıştığına dikkat çekerek, "Çalışmayan bir kadın gelişemez, gelişmiş toplumlar seviyesine ulaşmak istiyorsak kadın da erkek de çalışmalı. Çalışan bir anne çocuğuna da daha faydalı olacaktır" dedi.

Gökçer konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın söylemine de gönderme yaparak, Reysaş çalışanlarına "Türkiye açlıktan ölürken inşallah kalkıp da 3 çocuk yapmaya kalkmazsınız dedi. Gökçer'in bu sözleri sohbeti izleyen firma çalışanlarını güldürdü. Gökçer sözlerini şöyle sürdürdü; "Tekamül etmiş insan 1 veya 2 çocuk yapar. Cahiller çok çocuk yapar. Bu yüzden Türkiye kapkaçcı, hırsızlarla doldu. Neden? Bakamayacağın çocuğu dünyaya getirmeyeceksin"
 
Zaman



Bu haber 1,205 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,898 µs