En Sıcak Konular

Sinan Sofuoğlu yaşamını yitirdi

10 Mayıs 2008 10:56 tsi
Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun kendisi gibi yarışçı olan ağabeyi Sinan Sofuoğlu antreman sırasında motosikletten düşerek yaşamını yitirdi.

Kocaeli'deki Körfez Yarış Pisti'nde pazar günü yapılacak yarışlar için idman yaparken motosikletiyle kaza yapan Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi Sinan Sofuoğlu, tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Boynunda ve kaburga kemiklerinde kırıklar olan ayrıca akciğeri yırtılan Sinan Sofuoğlu saat 14.00 sıralarında geçirdiği kazanın ardından getirildiği Kocaeli Üniversitesi Hasatanesi'nde ameliyata alınmıştı. Akciğerindeki kanaması durdurulan Sinan Sofuoğlu, saat 19.00 sıralarında ameliyathaneden çıkarılarak yoğun bakım servisine alındı. Saat 19.45 sıralarında ise doktorlar Sofuoğlu'nun öldüğünü açıkladı.

Hastanede umutlu bekleyişlerini sürdüren Sinan Sofuoğlu’nun babası İrfan, annesi Nuran ve kızkardeşi Nilüfer Sofuoğlu acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Sinan Sofuoğlu'nun kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun ise yurt dışında antrenman yaptığı öğrenildi.

Pazar günkü yarışa hazırlanıyordu

Körfez Pistinde Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Marmara Motosiklet Kulübünün ortaklaşa düzenleyeceği "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası"na hazırlandığı sırada motosikletten düştüğü öğrenilen Sofoğlu, ilk olarak Derince Devlet Hastanesine, ardından da Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Sinan Sofoğlu'nun, antrenman yaptığı 1000 cc'lik Yamaha motosikletiyle kaza geçirdiği belirtildi. Pist şampiyonalarında çeşitli dereceleri bulunan Sinan Sofuoğlu'nun arkadaşları tanık oldukları kazayı şöyle anlattı: "Sofuoğlu viraja girerken fren mesafesini kaçırdı ve hızla düşmeye başladı. Takla atan motosikletten savrulan Sofuoğlu'nun başından kaskı, elinden eldiveleri çıktı."

Radikal



Bu haber 974 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,463 µs