En Sıcak Konular

20.45'te ya G.Saray ya Fener çıldıracak

10 Mayıs 2008 09:09 tsi
Evinde G.B. OFTAŞ'ı ağırlayacak Cimbom'a bir puan yetecek. Son haftaya avantajla giren sarı-kırmızılılar Sami Yen'i gelin gibi süsledi. G.Saray yenilmezse 17. şampiyonluğunu ilan edecek.

Türkcell Süper Ligi'nde 2007-2008 sezonunun sonuna gelindi. 34 haftalık maratonda son haftaya 3 puan önde giren G.Saray mutlu son için artık dakikaları saymaya başladı. Şampiyonluktan kuşkusu bulunmayan sarı-kırmızılılar, Ali Sami Yen Stadı'nı dünden itibaren bir gelin gibi süsledi. G.Saray yönetimi şampiyonluk kutlamaları için sürprizler hazırladı. Aslan 20.45'te sonuçlanan maçta OFTAŞ'ı yenerse, Sami Yen'de yer yerinden oynayacak. G.Saray 18. şampiyonluğunu çok büyük bir coşkuyla kutlayacak. Ali Sami Yen'de oynanacak G.Saray-OFTAŞ maçının biletleri satışa çıkar çıkmaz tükendi. 20 bin bilete 300 bin talep geldiği belirtildi. Sarı-kırmızılı futbolcular da son maça hazır. 34. haftaya zirvede giren G.Saraylı futbolcular şampiyonluk hedefi etrafında kenetlendi. Sarı-kırmızılılar bugün kendi seyircilerinin önünde istediklerini alıp tur atmak istiyorlar.

Lider girdiği ligin 32. haftasında G.Saray'a yenilerek büyük avantaj kaybeden F.Bahçe ise umutlu bir bekleyiş içinde. İki sezon önce lider girdikleri son haftada Denizlispor'la berabere kalarak şampiyonluğu ezeli rakiplerine kaptıran sarı-lacivertliler, aynı sonun bu kez G.Saray'ın başına gelmesini umuyorlar. F.Bahçe Avni Aker'de Trabzonspor'u yense bile bu mutlu son için yeterli olmayacak. Sarı-lacivertlilerin şampiyon olabilmesi için G.Saray'ın evinde OFTAŞ'a yenilmesi gerekecek. F.Bahçe yönetimi tam kadro Trabzon'a gitti. Takımlarına destek olmak üzere bin kadar taraftarın da Avni Aker'de olması bekleniyor. Teknik Direktör Zico futbolcularına İstanbul'daki maçı düşünmemelerini söyleyip, “Biz önce kendi maçımızı kazanmaya bakalım' dedi.

 


Hakan, Servet Nonda yedek bekleyecek

G.Saray'da Başkan Adnan Polat'ın yönettiği, maç öncesi son toplantı Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik heyet ve Kaptan Hakan Şükür'ün katılımıyla yapıldı. Toplantıda OFTAŞ maçının taktik anlayışı ve kadrosu belirlendi. Takımının mutlu sona ulaşması halinde ligde yaşadığı 8 şampiyonlukla bir rekora imza atacak Hakan tek forvetli sistemde Ümit'in on birde oynamasının doğru olacağını savundu. Sakat Servet'in durumu ise maç saatinde belli olacak. Sakatlığı devam eden Nonda'nın ise oynamayacağı bildirildi.


Canaydın'a özel davetiye

G.Saray Başkanı Adnan Polat, OFTAŞ maçı için eski başkan Özhan Canaydın'a özel davetiye gönderdi. eski başkanların davet edildiği F.Bahçe maçına gelmeyen Özhan Canaydın'la görüşen Polat'ın, “Takım buralara gelmesinde sizin büyük katkınız var. Şampiyonlukta oyuncuları yalnız bırakmamalısınız' dediği öğrenildi.


Şampiyonluk kutlaması 1 gün

G.Saray Başkanı Adnan Polat, “OFTAŞ maçını kazanır ve şampiyon olursak kutlamalar sadece bir gün sürecek. Pazartesi günü herkesi görevinin başında istiyorum' dedi. Lig bittiğinde sarı-kırmızılıları yoğun bir mesai bekliyor. G.Saray yönetimi Avrupa Şampiyonası'na kadar yeni teknik direktörünü belirlemek istiyor.


Kezman kadrodan çıkarıldı

Ligin son maçında bugün deplasmanda Trabzonspor'la kritik bir maça çıkacak F.Bahçe'de Kezman şoku. Mide enfeksiyonu geçiren golcü futbolcu Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldı. Sakatlığı nedeniyle durumu belirsiz olan Uğur Boral 18 kişilik maç kadrosuna alınırken bugünkü maçta takımdaki yerini alabileceği bildirildi. Sarı-lacivertli takımda daha önce sezonu kapatan Deniz, Roberto Carlos, Vederson, Lugano ve kaleci Volkan Demirel de Trabzonspor maçı kafilesinde yer almadı.


Kayserisporlu Koray Fener'de

F.Bahçe'nin Kayserispor'un genç isimlerinden Koray Çölgeçen'le anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bu sezon ligde 21 maçta forma giyen 23 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki hafta sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalayacağı belirtildi. İç transferde Aurelio ve Semih'in sözleşmelerini uzatan F.Bahçe yönetimi, kaleci Serdar'ın da sözleşmesini uzatmayı planlıyor.


Zico'yu beklerken Sabbadini gitti

Kupada İnter yenilgisiyle Lazio kulübü içinde artan kriz ve gerginlik sonucunda sportif direktör Walter Sabbadini görevinden istifa etti. Zico'yu yakın arkadaşı Salvatore Fiore aracılığı ile Lazio'ya getirmek isteyen Sabbadini'nin istifasıyla, Brezilyalı hoca ile İtalyan kulübü arasındaki temaslarda durmuş oldu.

yenişafak

 



Bu haber 444 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,578 µs