En Sıcak Konular

CHP'liler iş adamını öldürüyordu!

8 Mayıs 2008 23:35 tsi
İzmir'in Gaziemir ilçesinde CHP İzmir İl Başkanı Kemal Karataş'ın da katıldığı toplantıda, partililer arasında kavga çıktı.

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda, işadamı Hüseyin Şahin'in (48), aralarında Gaziemir İlçe Başkanı Yüksel Demirsoy'un da bulunduğu bazı kişilerce dövüldüğü iddia edildi. Kavga esnasında Şahin'in kesici bir aletle parmağının kesildiği, gözünde morlukların oluştuğu belirtildi. Hastaneye kaldırılan Şahin, 45 gün rapor aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan ve haksız yere saldırıya uğradığını söyleyen müteahhit Hüseyin Şahin, "Ben sadece ilçe başkanını, tarafsız, herkese eşit mesafede olması gerektiği konusunda uyardım. Ama o 5 yıldır belediye başkan aday adayı olarak İbrahim Şenol'u destekledi. Kendi adayının Şenol olduğunu ve genel başkanın da kendisini desteklediğini söyledi. Ben de bunun yanlış oldunu söyleyince fiili saldırıya maruz kaldım" dedi.

 CHP'liler arasındaki kavga, dün akşam saat 21.00 sıralarında CHP Gaziemir ilçe binasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, CHP İl Başkanı Kemal Karataş, aylık olağan toplantı için Gaziemir'deki partilileri, ilçe binasına davet etti. Konferans salonundaki toplantı sırasında parti üyesi olan 48 yaşındaki müteahhit işadamı Hüseyin Şahin ile CHP Gaziemir İlçe Başkanı Yüksel Demirsoy arasında, belediye başkanlığı aday adaylığı konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu, iddiaya göre Hüseyin Şahin; İlçe Başkanı Yüksel Demirsoy, CHP Gaziemir başkan aday adayı İbrahim Şenol ve eşi Birsel Şenol ile birkaç partili tarafından dövüldü. Kavgada esnasında Şahin'in sağ elinin baş parmağı kesici bir aletle kesilirken sol gözü atılan bir yumruk sonucu morardı. İbrahim Şenol'un eşi Birsel Şenol da Şahin'in sol kulağını tırnaklayarak yaraladığı ileri sürüldü. Kavgayı, araya giren partililerin güçlükle sakinleştirdiği ifade edildi.

Kavganın ardından kendi imkanlarıyla İzmir El ve Mikro Cerrahi Hastanesi'ne giden Şahin, yaklaşık 3 saat süren bir operasyon geçirdi. Parmağının kopan damarı dikilirken, Şahin 45 gün iş göremez raporu aldı. İlçe Başkanı Demirsoy ve yandaşları tarafından fiili saldırıya uğradığını iddia eden Şahin, olayla ilgili hastaneye gelen polis ekiplerine ifade verdi.

Olayın ardından hastanede basın açıklaması yapan müteahhit Şahin, şunları söyledi: "İl Başkanı toplantıya beni de davet etti. Ben de saat 18.00 sıralarında partiye gittim. İl başkanı partililerle toplantının ardından konferans salonuna geçerek partililerle görüştü. Gaziemir'de şu anki ilçe yönetiminin yanlış ilişkiler içerisinde olduğunu, bu ilçe yönetiminin seçim kazanamayacağını, ilçedeki çalışmaların çok zayıf olduğunu söyledim. Son 5 yıldan beri daha partimizin Gaziemir'de belediye başkan adayı belli olmamasına rağmen ilçe başkanı 'benim adayım şudur' diyerek İbrahim Şenol'u kendi etrafında gezdirdiğini, bunun yanlış olduğunu, burada başka arkadaşlarımızın da aday olmaya hakkı olduğunu, bir ilçe başkanının bu tür ilişkiler içerisinde olmasının doğru olmadığını, herkese eşit mesafede olması gerektiğini, daha önce bu aday olan arkadaşımızın Gaziemir'de bir kez daha seçimi kazanamayacğını ve daha bilgili daha birikimli insanların bu yönetime gelmesi gerektiğini çok uygar bir şekilde dile getirdim. Bu sırada ilçe başkanının sözlü hakaretlerine maruz kaldım. Birkaç kez kendisinin yanlış yaptığını, bu şekilde ilçe başkanına yakışmayan bir tutum içinde olduğunu ilettim. Buna rağmen devam etti. İl başkanım kendisini uyardı. Ama o son derece öfkeli bir şekilde fiili bir saldırıya geçti. Bu kurulmuş bir tezgahtı. Çünkü onunla beraber birkaç kişi daha bana saldırdı. Bu sırada kesici bir alet parmağımı kesti."

Amacının partisine zarar vermek olmadığını söyleyen Şahin, aynı partiye mensup kişilerin kendisine yaptığının gayri ahlaki bir davranış olduğunu söyledi. Genel Başkan Deniz Baykal'ın partiyi yerel seçimlere ve iktidara taşımayı hedeflerken, bazı kişilerin çıkar ve menfaat peşinde koştuğunu da ileri süren Şahin, bunu bir kaç kez partinin yetkili kurumlarına ilettiğini ve bu nedenle fiili saldırıya maruz kalmış olabileceğini belirtti.



Bu haber 594 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,660 µs