8 püf noktası | " /> 8 püf noktası | "/>

En Sıcak Konular

Bahar yorgunluğundan kurtulmanın 8 püf noktası

7 Mayıs 2008 17:42 tsi
Bahar yorgunluğundan kurtulmanın 8 püf noktası Bahar tüm ihtişamıyla uyanışı, arınmayı, coşkuyu, neşeyi ve sevgiyi müjdeliyor. Transformal Nefes Türkiye Temsilcisi Fidan'ın baharın doğal yenileme enerjisinden faydalanarak bedenini, kafasını, ruhunu arındırmak isteyenler için önerileri var:

Transformal Nefes Türkiye Temsilcisi Nevşah Fidan'ın baharın doğal yenileme enerjisinden faydalanarak bedenini, kafasını, ruhunu arındırmak isteyenler için 8 önerisi var. Kendini sevenlere duyurulur.

MEYVE VE SEBZE TÜKETİN

Çiğ sebze ve meyve ağırlıklı beslenin, unlu gıdalar, et ve süt ürünlerinden siyah çay ve kahveden mümkün olduğunca uzak durun.

ARINMA SAATLERİNİ DİKKATE ALIN

Çiğ sebze ve meyveleri ağırlıklı olarak bedenimizin doğal olarak bir arınma ve temizlenme içerisinde olduğu akşam 8 ile öğlen 12 saatleri arasında yiyin. Böylelikle bedeniniz doğal olarak toksin atım prosesine girdiğinde ona destek olacak, kendini temizlemesine yardımcı olacaksınız.

BOL BOL SU İÇİN

İçtiğiniz suyun ph değerini kontrol edin, 6 ve üzerinde ph değeri olan suları tercih edin (bu da bedeninizin toksin atımına destek olacaktır.

HAREKET EDİN VE DİNLENİN

Bol bol yürüyüş yapın; ormanda, deniz kenarında yürüyün ve lütfen yürüyüş yaparken aynı zaman konuşmaya çalışmayın.. Bana göre doğada yapılan bir yürüyüş hiç durmadan konuşuyor, sohbet ediyorsak nefesimiz doğal nefesten uzaklaştığı için yararlı olacağına zararlı bile olabilir!

NEFESİNİZE DİKKAT EDİN

Bedenin kendini yenilemesi, toksin atabilmesi için açık, doğal nefes gerekli. Çoğumuz nefes alma kapasitemizin sadece yüzde 30'kunu kullanıyoruz. Bunu arttırmadığımız müddetçe ne yaparsak yapalım ihtiyacımız olan arınmayı ve yenilenmeyi sağlayamayabiliriz

KENDİNİZİ İFADE EDİN

İnsanın ister sözel ister yazarak ifade etmesi en güzel arınma metodlarından biridir. Şiir yazın, günlük yazın, hedeflerinizi, isteklerinizi yazın, resim yapın, şarkı söyleyin, konuşun. Kendinizi ifade edin!

GÜNEŞLENİN

Her gün en az 1 saat güneşte kalmaya çalışın. Bahar ayları güneşin henüz rahatsız etmediği bir sıcaklıkta olduğu için bize güneşin en faydalı olduğu dönemdir. Güneş ışığından bol bol faydalanın.

SESSİZ KALIN

Gün içerisinde en az bir saat yalnız kalın, gözlerinizi kapatın ve içinize dönün; dinlenin. Sessiz kalmak, kendi içimize dönüp iç dünyamızda dinlenmek, rahatlamak bir kişinin sağlıklı olabilmesi ve kalabilmesi için en önemli unsurlardan biri.

Bugün



Bu haber 369 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,167 µs