Pamukoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar... | " /> Pamukoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar... | "/>

En Sıcak Konular

Pamukoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar...

7 Mayıs 2008 14:50 tsi
Pamukoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar... Türk Ocakları Uzunköprü Şubesi'nin düzenlediği "Türkiye ve Terör" konulu sempozyuma konuk olarak katılan Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu çarpıcı açıklamalar yaptı.

Pamukoğlu, Türk ordusunun yabancı topraklarda gezen bir ordu gibi olduğuna değinerek, "Sonu gelmeyen kahrolsun PKK öyküsü yıllardır dilimizde. Kürdistan devletini kuracaklar. ABD bizden PKK'ya genel af çıkartmamızı isteyecek." dedi. PKK'nın şu anda hem dağda hem de mecliste olduğuna değinen Pamukoğlu, "Bugüne kadar bu kadar saldırgan, bu kadar saygısız, bu kadar dilleri sivri, bu kadar cesaretli değillerdi. Şimdi çok saldırgan oldular. Bu cesareti nerden alıyorlar. Ya emir veren devlet olursun, ya da emir alan olursun. Bu, tarihten bu yana böyle gelegelmiştir. Cesareti olmayan bir toplumdan özgür olması beklenemez." şeklinde sözlerini tamamladı.

Pamukoğlu Türkiye'nin konuşarak yaşayan bir topluma dönüştüğünü ifade ederek, herkesin konuştuğunu, laf ürettiğini, herkesin iş yapmaktan kaçtığını ifade etti. Toplayıcı olmadan, birleştirici olmadan, lider olmadan işlerin yoluna girmeyeceğini anlatan Pamukoğlu, PKK terör örgütünün lafla bitirilemeyeceğini, planlı bir çalışmayla millletçe kenetlenerek birlik beraberlik içerisinde bitirebileceğini anlattı. Pamukoğlu PKK meselesinin ileride nasıl anlatılacağını bilmediğini vurgulayarak, "PKK'yı tarihçilerimiz ileride nasıl yazacak, nasıl anlatacak çok merak ediyorum. Çok da iyi anlatacaklarını zannetmiyorum. Bu topraklar üzerinde yabancıların tarihten bu yana gözü var. Bunu da PKK ile gidermek istiyorlar." diye konuştu.

CİHAN



Bu haber 917 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,067 µs