En Sıcak Konular

10 estetik faciası ünlü

6 Mayıs 2008 19:56 tsi
10 estetik faciası ünlü
Daha güzel olmak için bıçak altına yatan ünlüler geçirdikleri estetik ameliyatları sonucunda bazen 'estetik kurbanı' da olabiliyor.

'Estetikzede’ ünlüler arasında artık bir kediye benzeyen Jocelyn Wildenstein, ünlü modacı Donatella Versace, şarkıcı Cher, Melanie Griffith, Farrah Fawcett, de bulunuyor.


1-Milyarder işadamı Alec Wildenstein’ın eşi olan Jocelyn Wildenstein (57) 30 kez estetik ameliyatı olmuş ve bunların sonucunda vahşi bir kediye benzediği için kocası tarafından terk edilmişti. Jocelyn Wildenstein, hep genç kalmak uğruna, hiç kırışığı olmaması için tam dört milyon dolar harcadı. Sonuç tam bir facia oldu.


2-Donatella Versace: Versace modaevinin patroniçesi Donatella Versace estetik mağduru oldu. İngiliz Daily Mail’in haberine göre Versace’nin yaptırdığı yanlış estetik yüzünden önce yüzünde simetri bozukluğu oluştu. Yeniden neşter altına yatan Versace’nin yüzü sarktı, burnu da düştü.


3-Ace adıyla tanınan kiss uzay kostumu giyen,gitarist şarkıcı Ace Frehley de estetik kurbanı oldu. yaşlanmamak için yüzüne estetik yaptıran bu şarkıcının derisi köseleye döndü.Sürekli terleyemeye başlayan şarkıcı bu yüzden uykuyu unuttu.


4-Gary Busey: Hollywood'un bu ünlü kötü karakter aktörü kötü estetik nedeniyle adeta yamuldu. Ağzı ve burnu kayan aktörün hiç kapanmayan ağzından fışkıran dişleriyle oldukça garip bir hal aldı.


5-Diana Ross: Simsiyah bir zenci iken derisinin rengini beyazlatmak için operasyon üstüne operasyon geçiren Diana Ross, bu ameliyatlardan sonra uzun süre kendisini toparlayamadı.Ünlü şarkıcı göz yanlarındaki kırışıklıkları kaybetmek için bir dizi estetik ameliyatı yaptırdı.Ancak sonuç tam bir felaket oldu.


6-Wayne Newton: Ünlü şarkıcı tam bir estetik felaketi oldu. Yünü düzeltmek için sayısız kez bıçak altına yatan Newton, sonunda bu acaip görüntüye sahip oldu.Bu ameliyatlar sonunda yüzünde kas felci meydana geldi.


7-Smokey Robinson: Vah vah denilecek bir kurban daha. Kıvırcık saçlı simsiyah bir zenci olan ünlü şarkıcı Smokey Robinson yeşil gözlü bir beyaza döneyim derken bir yaratığa döndü.


8-Michael Jackson: Michael Jackson'u uzun uzun anlatmaya gerek yok.30 yıldır sürekli estetik yaptırmaktan bıçak değmeyen yeri kalmadı.Sonuç fotoğraflarda..


9-Burt Reynolds: İşte bir acaip kurban daha.Ünlü aktörün Gerdirdiği yüzü adeta kolalı gömlek gibi oldu. Şekli kaydı, ağzı ve burnu yamuldu.


10-Goldie Hawn: Hollywood'un ünlü aktristi de estetik cerrahlarının kurbanlarından.Elamacık kemiğini kırdırdı, aylarca kendine gelemedi.



Bu haber 7,873 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,185 µs