En Sıcak Konular

Hastanede pitbull baskını!

6 Mayıs 2008 19:07 tsi
Hastanede önüne geleni kovalayan köpek Fehime Özcan'a saldırdı, boğuşma yarım saat sürdü

İSTANBUL Zeytinburnu'nda bulunan Semiha Şakir Doğumevi Hastanesi'ne geçen şubat ayında gelinini getiren 43 yaşındaki Fehiman Özcan, sahibi belirlenemeyen `Pitbull' cinsi köpeğin saldırısına uğramasına ilişkin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda hastanenin ana kapısından defalarca içeri girip çıkan köpeğin koridorda bulunanlarda neden olduğu panik ve Fehiman Özcan'a saldırısı da bulunuyor.

Hastanenin ana kapısından giren köpeği görenler kaçışırken köpeğin saldırısına uğrayan Fehiman Özcan'ın da kaçma çabası güvenlik kameralarına yansıdı. Hastanedeki bir kişi köpeği iki kulağından tutarak hastane dışına attığı görüldü. Hastaneden atılan köpeğin yeniden otomatik açılan kapıdan girdiği, güvenlik görevlilerinin de coplarla hayvana müdahale ettiği görüldü. Hastanede önüne geleni kovalayan köpeğin peşine takıldığı bir kişinin hızla dışarı kaçtiği, bu kişinin peşinden arı çıkıp 3'üncü kez hastaneye giren hayvanın uzun uğraşlar sonunda hastane tuvaletine kapatılarak copla dövülerek öldürüldüğü belirlendi.

Değişik yerlerinden yaralanan Fehiman Özcan, Bakırköy Adliyesi'ne giderek hastane görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Atık kağıt toplayarak geçimini sağlayan Özcan, olayın ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yapılan tedavi ardından taburcu edildi. Olaydan 3 ay geçmesine rağmen yaraları halen iyileşmeyen ve vücudundaki morlukları geçmeyen Fehman Özcan, "Hastane içinde bana köpek saldırdı. Yaklaşık yarım saat köpekle boğuştum. İnsanlar korkudan kaçtıkları için kimse müdahale edemedi. Çok yoksul bir hayat yaşıyorum. Saldırıdan sonra kimse de bizi sormadı. İşe çıkamadığım için 3 aydan bu yana kiramı ve giderlerimi ödeyemiyorum. Hastane görevlileri hakkında şikayette bulundum" dedi.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

vatan



Bu haber 574 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,395 µs