En Sıcak Konular

Çocuğunun çocuklarına da tecavüz etmiş

6 Mayıs 2008 11:09 tsi
Çocuğunun çocuklarına da tecavüz etmiş 
Sapık baba kızını bodruma kapattı. 24 yıl tecavüz etti ve 6 çocuk sahibi oldu. Ama o bodrumda yaşananlar bunla sınırlı değil. İnsanın kanı donuyor...

Dünya iki haftadır sapık babarın haberleriyle çalkalanıyor. Şu anda 73 yaşında olan Josef Fritzl, kendi kızını 24 yıl boyunca bodruma hapsederek tecavüz etmişti. Bu sapık ilişkiden tam 6 çocuk sahibi olmuştu.

Ancak gün geçtikçe insanın kanını donduracak detaylar gelmeye geliyor. Yeni edinilen bulgulara göre sapık baba kızından olan 2 çocuğuna da yıllarca tecavüz etmiş. Hem de bodrumda, kızı Elizabeth'in gözlerinin önünde...

KIZINDAN OLAN ÇOCUKLARA DA TECAVÜZ ETMİŞ

İndependent Gazetesi'nin haberine göre; Polis, yeni ve rahatsız edici bir ayrıntıya daha ulaşarak, Elisabeth Fritzl'in ilk iki çocuğunun doğumundan birkaç yaşına gelinceye kadar gözlerinin önünde sapık babası Johan Fritzl'ın birçok kez tecavüzüne uğradığını belirledi.

KIZINI KÖPEKLE BİRLİKTE ZİNCİRE VURMUŞ

Polis şefi, Elisabeth Fritzl ve 3 kızının tutulduğu gizli dairenin 1979'da 35 metrekare olarak yapıldığını, 1993'te büyütülerek 55 metrekareye çıkarıldığını söyledi. Polis, yüksekliği 1.5 metre olan evin ikinci bir gizli girişini buldu. Ayrıca, gizli daireye ulaşmak için tam 8 kapıdan geçilmesi gerektiği tespit edildi. Fritzl'in evi genişlettiği inşaat çalışması sırasında kaçmasın diye, Elisabeth Fritzl'i bir köpekle zincire bağladığı da açıklandı.

FELAKET TURİSTLERİ

Avusturya makamları, Elisabeth Fritzl'ın babası tarafından 24 yıl bodruma hapsedilerek tecavüze uğradığı evi görmek için Amstetten kasabasına doluşan 'felaket turistleri'nden yakınıyor.

The Independent gazetesinin haberine göre, Amstetten Belediye Başkan Yardımcısı Ursula Puchebner, felaketin yaşandığı 'korku evi'ni görmek isteyen Alman ve Avusturyalı turistlerin sayısının her geçen gün arttığını belirterek, 'Buna felaket turizmi adını veriyorum. Bunu şok edici buluyorum ve bu davranışlarını anlayamıyorum. Kurbanlara hiç saygıları yok' diyor.

HASTANEYE DE GİRMEYE ÇALIŞTILAR

Bu arada olayın patladığı bir haftadan bu yana Fritzl'ın evinin yanındaki sokakta kamp kuran gazete ve televizyon ekiplerinin dikkati, Elisabeth Fritzl'ın babasından dünyaya getirdiği 6 çocuktan üçünün psikiyatrik tedavi gördüğü yakınlardaki bir hastaneye çevrildi.

Hastane yöneticileri, bir kamera ekibinin kliniğin içine girmeyi başararak Fritzl ailesini bulmaya ve filme çekmeye çalışmasının ardından, hastane çevresinde 24 saat silahlı korumaların devriye gezmeleri için bir özel güvenlik şirketiyle anlaştı.

Star



Bu haber 629 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,698 µs