En Sıcak Konular

Kurtlar Vadisinde önemli gelişme

4 Mayıs 2008 23:07 tsi
Bugüne kadar ilişkisiyle ilgili konuşmaktan kaçınan Kurtlar Vadisi'nin bir dönem 'dişi kurt'u Nefise Karatay, yakın arkadaşlarına Cüneyt Özdemir'den evlenme teklifi aldığını söyledi. Nişan taktıkları müjdesini de verdi. Ayrıntılar...

ORKUN BULUT'un haberi

İlişkilerini gizli saklı sürdüren Karatay ve Özdemir’in geçtiğimiz günlerde kendi aralarında nişanlandıkları öğrenildi.

Bugüne kadar ilişkisiyle ilgili konuşmaktan kaçınan Nefise Karatay, yakın arkadaşlarına Özdemir’den evlenme teklifi aldığını söylerken, nişan taktıkları müjdesini de verdi.

Yaklaşık 5 aydır birlikte olan Nefise Karatay ve Cüneyt Özdemir’in yaz sonunda nikah masasına oturacağı da kulislerde konuşulanlar arasında...

Nefise Karatay, Kurtlar Vadisi'nin kadrosundan Cüneyt Özdemir yüzünden çıkarıldığı öne sürülmüştü..Cüneyt Özdemir'le yaşadığı ilişkiden dolayı "Kurtlar Vadisi" kadrosundan çıkartıldığı söylenen Nefise Karatay, iddialara yanıt verdi: Karatay "Neden oldu, nasıl oldu gibi konulara girmeyeceğim. Her şeyin hayırlısı olsun. Sonuçta ben oyuncuyum. Önüme bakıyorum ve yola devam Nefise diyorum."

Geçtiğimiz sezon Özgü Namal'ın yerine "Kurtlar Vadisi-Pusu" kadrosuna dahil olan manken Nefise Karatay'ın diziyle ilişkisi kesilmişti..

Karatay'ın diziyle bağının kopmasının nedeni olarak da, Nişantaşı'nda bir restoran çıkışında gazeteci Cüneyt Özdemir'le görüntülenmesi gösterildi.

Özdemir'in, dizinin bir dönem danışmanlığını yapan Soner Yalçın ile ortak olmasından Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın rahatsız olduğu, bu yüzden de ünlü manken ile yollarını ayırmaya karar verdiği iddia edildi.

Bu iddialar üzerine Nefise Karatay, şunları söyledi: "Şu an bir kriz dönemindeyim ve bu krizi iyi yönetmem gerek. Dolayısıyla bu konu hakkında konuşan taraf ben olmak istemiyorum. Ayrıca bir takım anlaşmalar, sözleşmeler yapılıyor. O yüzden de herhangi bir şey söylemem benim için iyi olmaz. Her şey üst üste geldi. Ne olacağını zaman içinde hepimiz göreceğiz. Bildiğiniz gibi dizinin son bölümünde yurt dışına gönderildim. Oradan döner miyim, dönmez miyim bilmiyorum. Neden oldu, nasıl oldu gibi konulara asla girmem. Her şeyin hayırlısı ne ise o olsun. Sonuçta ben bir oyuncuyum. Önüme bakıyorum ve yola devam Nefise diyorum."

Vatan/Cafesiyaset



Bu haber 809 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,844 µs