En Sıcak Konular

Cimbom şampiyonluğunu ilan edecek mi?

3 Mayıs 2008 18:23 tsi
Galatasaray Futbol Takımı, Turkcell Süper Ligi'nde yarın Sivasspor ile yapacağı ve şampiyonluk açısından büyük önem taşıyan maç için bu kente gitti.

POLAT: BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım olarak Sivasspor karşılaşmasına hazır olduklarını belirterek, "Bizim için çok önemli bir maç. Artık söylenecek bir şey kalmadı. Artık futbolcuların sahaya çıkıp oynayacakları futbolla onların konuşması lazım. Her şeyimizle hazırız, inşallah şans bizden yana olur" dedi.

ŞAMPİYONLUK İNANCIMI HİÇ KAYBETMEDİM

Polat, "Hafta içinde Futbol Federasyonu Başkanı'yla konuşmanız olmuştu, bu konu çok speküle edildi, karşılaşmayla ilgili duyduğunuz bir endişe var mı?" şeklindeki soru üzerine de şunları söyledi:

"Ben federasyon başkanımızla haftada veya iki haftada bir kez görüşüyorum. Görüşme yaparken medyaya haber mi vermem lazım? Herkes birşeyler yazıyor. Bu karşılaşma ile ilgili de bin tane spekülasyon yapılıyor. Birçok duyumlar alınıyor. Ama benim bir endişem yok. Neticede Sivasspor ile Galatasaray çıkacak, herkes elinden geleni yapacak. İyi olan kazanacak. Artık bundan sonrasını sahada göreceğiz.""Maçın hakemi ile ilgili bir endişeniz var mı? Çok tecrübeli bir hakem olmadığı söyleniyor" sorusu üzerine de Polat, "Hayır, hiçbir endişem yok. Hakemin son 1,5-2 yılda yükselen bir yıldızı var. İyi bir hakem olduğunu düşünüyorum. Türk hakemliği için de gelecekte önemli bir hakem olacağını düşünüyorum. Benim hakemlerden beklentim, orada yönetecekleri maçlarla Türkiye'ye güzel bir mesaj vermeleri. Hepimizin gurur duyduğu bir hakem üçlüsü seyretmek istiyoruz, sonra da onları UEFA'da görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Polat, şampiyon olacaklarını düşünüp düşünmedikleri yolundaki bir soru üzerine, "Ben şampiyonluk inancımı hiç kaybetmedim" dedi.

Adnan Polat ayrıca, şampiyonlukla ilgili bir sloganı olup olmadığınınsorulması üzerine de "Türkiye çıldıracak herhalde..." diye konuştu.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de Sivas'a çok önemli bir müsabakaya gittiklerini belirterek, "Bizler sahada olacağız. Statta takımı destekleyecek taraftarlarımız olacak. Aynı zamanda tüm Türkiye'deki taraftarlarımızın bize vereceği manevi destekle oraya gidiyoruz. Mutlu bir şekilde Sivas'tan dönmek istiyoruz" dedi. Sezgin, Sivas maçıyla ilgili bir endişelerinin olup olmadığının sorulması üzerine de "Hayır, hiçbir endişemiz yok" dedi. Lincoln'ün takımda oynayıp oynamayacağının sorulması üzerine de Sezgin, hep birlikte Sivas'a gittiklerini, Lincoln'ün de kadroda olduğunu söyledi. Atatürk Havalimanı'nda yolcuların büyük ilgi gösterdiği Galatasaray kafilesi, daha sonra uçakla Sivas'a hareket etti.

"CİM BOM" TEK YÜREK

Turkcell Süper Lig lideri Galatasaray, yarınki kritik Sivasspor deplasmanı öncesi adeta tek yürek oldu. Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları süren ve kart cezalısı oyuncular dahil takımda yer alan 25 futbolcu da Sivas kafilesine dahil edildi.

ŞAMPİYONLUĞU İLAN ETME OLASILIĞI VAR

Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi geçen hafta 1-0 yenerek sezonun bitimine 2hafta kala 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'ın, yarınki maçların sonuçlarına göre 2007-2008 sezonunun bitimine 1 haftakala şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor. Galatasaray'ın yarınki maçını kazanması, Fenerbahçe'nin de İstanbul'da Gençlerbirliği'ne puan kaybetmesi durumunda, sarı-kırmızılı ekip Sivas'ta şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

ÜMİT KARAN OYNAYAMAYACAK

Galatasaray'da, sarı kart cezalısı Ümit Karan, yarınki kritik maçtaforma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca sakatlıkları nedeniyle Linderoth, Uğur, Serkan ve Hasan da oynayamayacak. "Cim Bom"da Lincoln, Servet ve Barusso'nun da sakatlıkları bulunuyor.

Yeni Şafak



Bu haber 537 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,198 µs