En Sıcak Konular

Aynı mahelleden 30 aracın lastiklerini kestiler

3 Mayıs 2008 14:52 tsi
İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Altındağ semtinde bir gecede yaklaşık 30 aracın lastikleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bıçakla parçalandı.

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Altındağ semtinde bir gecede yaklaşık 30 aracın lastikleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bıçakla parçalandı. Sabah uyandıklarında araçlarının her iki lastiklerinin de patlatıldığını gören vatandaşlar, duruma isyan etti. Birlik mahallesinde gece meydana gelen olayda 4243, 4225, 4200/1 sokaklarda park halinde bulunan onlarca araç kimliği belirsiz kişilerin saldırısına maruz kaldı.

Özellikle söz konusu sokaklardaki park halinde bulunan araçları hedef alan kimliği belirsiz kişi yada kişiler, araçların her iki lastiklerini de bıçakla parçaladı. Sabah uyandıklarında araçlarının her iki lastiklerinin de patlatıldığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, araçlarda parmak izi çalışması yaptı. Minibüsünün her iki lastiği de patlatılan esnaf Halil Güzel, daha önce böyle bir olay yaşamadıklarını söyledi. Olayın sabaha karşı meydana geldiğini tahmin ettiklerini ifade eden Güzel, "Minibüsle mal sevkiyatı yapıyordum. Her iki lastiği patlayınca artık çalışamıyorum" dedi.

Aracının her iki lastiği de patlatılan vatandaşlardan biri de İrfan Hederci oldu. Hederci, patlayan lastiklerini değiştirdi. Birlik Mahallesi'ndeki birçok sokakta terör estiren kimliği belirsiz saldırgan veya saldırganların kimliklerinin tespiti ve yakalanmaları için çalışmalar sürüyor.

Cihan
 



Bu haber 507 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,823 µs