En Sıcak Konular

Zinedine Zidane Türkiye'ye geliyor

3 Mayıs 2008 14:14 tsi
Danone Uluslar Kupası'nın hamisi Zinedine Zidane, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen 'MEB- Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği' finali için Türkiyeye geliyor... ‘Hayallerine inanan’ minikler muhteşem finali Zida

Türkiye’de faaliyet göstermeye başladığı 1998 yılından bu yana daha sağlıklı nesiller yetişmesi için yatırım yapan Danone Tikveşli A.Ş. 10. yılını kutlarken, çok özel konuklar ağırlamanın heyecanını yaşıyor. Groupe Danone Yönetim Kurulu Başkanı Franck Riboud ve beraberindeki üst düzey yöneticiler ile Danone Uluslar Kupası’nın (DNC) hamisi efsanevi futbolcu Zinedine Zidane Türkiye’ye geliyor.

Riboud ve Zidane’ın dahil olduğu üst düzey Danone heyeti, hamiliğini Zidane’ın yaptığı Danone Uluslar Kupası (DNC) organizasyonu çerçevesinde, Türkiye’de 2003 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliği ile gerçekleştirilen ‘MEB- Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği’nin 21 Mayıs Çarşamba günü Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda oynanacak final maçını izleyecek.

Riboud ve Zidane, Türkiye’de bulundukları süre içinde ‘Danone Çiftçi Geliştirme Programı’ kapsamında T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın desteği ile köylerde sağlıklı süt üretiminde örnek uygulama olması amacıyla Merkezi Sağım ve Yem Ünitesi’nden oluşan “Köy Sağlıklı Süt Üretim Tesisi”nin Lüleburgaz Yeniköy’deki açılışına katılacak. Ayrıca, “Danone Gülümseyen Gelecek Anasınıfları” projesi kapsamında bugüne dek açılan 500 anasınıfından birinde minik öğrencilerle buluşacak.

Danone Tikveşli A.Ş.’nin, Türkiye’nin 81 ilindeki çocuları spora teşvik ederek sağlıklı fiziksel gelişimlerine ve yeni nesil sporcuların gelişmesine destek olmayı hedeflediği ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliğinde düzenlediği ‘MEB - Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği’nin finali, 21 Mayıs Çarşamba günü İstanbul’da Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda oynanacak. Türkiye’nin en büyük çocuk organizasyonunda yer alan ‘hayallerine inanan’ çocuklar, bu yıl final heyecanını DNC’nin hamisi efsanevi futbolcu Zinedine Zidane’la birlikte yaşayacak.

KUPAYI ZİDANE VERECEK

Her yıl artan sayıda katılımla gerçekleşen ve 2007–2008 öğretim yılı içerisinde 81 ilden 9.100 okul, 140.000 öğrencinin dahil olduğu ‘MEB-Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği’nin şampiyon takımı, kupasını Zidane’ın elinden alacak.

Danone Tikveşli A.Ş. Genel Müdürü Serpil Timuray, Türk çocuklarının gelecek hayallerine destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye’de 8 yıldır gerçekleştirdiğimiz ve 2003 yılından beri Milli Eğitim Bakanlığı’mız işbirliği ile yürüttüğümüz organizasyonumuzda 900 okulla başlayan yolculuğumuza, bu yıl 9.100 okul ve 140.000 öğrencimizin katıldığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı gelişiminde sporun ve takımdaşlığın rolünü vurgulamak anlamında ileriki yıllarda bu katılımın daha da artmasını önemsiyoruz.

DANONE TİKVEŞLİ A.Ş.

Danone Tikveşli A.Ş, Türk toplumunun sağlığına katkıda bulunma misyonu ve pazar büyütme vizyonuyla 1998’den bu yana Türkiye’de sütlü ürünler sektöründe yerleşik olarak faaliyet göstermektedir. Türkiye’de %100 yerli üretim yapmakta, Lüleburgaz ve Gönen’deki dünyanın en ileri kalite ve gıda güvenliği standartlarında, donanımlı ultra-hijyenik fabrikalarında Danone, Danino, Danette, Activia, Danone Doğal, Tikveşli ve Birtat markalarından oluşan sağlıklı, lezzetli ve geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerine hizmet vermektedir. Danone Tikveşli, Türk toplumunu kalkındırmak amacıyla 81 ili kapsayan ”Türkiye’nin Gülümseyen Geleceği” temalı sosyal sorumluluk programı kapsamında ”Anasınıfları”, “Küçükler Futbol Kupası” ve “Sağlıklı Beslenme Eğitimi” projelerine T.C. Milli Eğitim ve T.C. Sağlık Bakanlıkları işbirliği ile imza atmıştır.

GROUPE DANONE

Groupe Danone, dünyanın en başarılı sağlıklı gıda firmalarından biri olarak, besleyici, lezzetli ve uygun fiyatlı gıda ve içecek ürünleri ile, dünyada mümkün olan en fazla sayıda insanın sağlığına tüm hayatları boyunca katkıda bulunma misyonu ile faaliyet göstermektedir. Groupe Danone, dünya sağlıklı gıda pazarındaki lider pozisyonunu, Sütlü Ürünler (taze sütlü ürünler dünya birincisi), Su Ürünleri (şişelenmiş su dünya ikincisi), Bebek Beslenmesi (dünya ikincisi) ve Medikal Beslenme (dünya üçüncüsü) olmak üzere dört ana iş kolunda sürdürmektedir. 5 kıtada ve 120’yi aşkın ülkede, 150 fabrikasında toplam 77,600 çalışanı bulunan Groupe Danone’nin uluslararası cirosu 2007 yılında 12,7 milyar Euro olarak gerçekleşmiştir. Euronext Paris borsasında kayıtlı bulunan Groupe Danone, ayrıca sosyal sorumluluk konusunda ana endekslerden biri olan Dünya Dow Jones Stoxx Sürdürülebilirlik Endeksi ve ASPI Eurozone ve Ethibel Sürdürülebilirlik endeksinde de bulunmaktadır.


haber7
 



Bu haber 494 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,086 µs