En Sıcak Konular

Dün 28 Şubat'ın kudretli generaliydi

2 Mayıs 2008 12:47 tsi
Dün 28 Şubat'ın kudretli generaliydi
Emekli general Çevik Bir, Kazdağları’nda dev bir termal sağlık tesisinin danışmanı oldu. Ortakları arasında AK Parti’lilerin de bulunduğu tesisin isteyene harem-selamlık da hizmet vereceği belirtiliyor.

Ortakları arasında AKP’lilerin de bulunduğu tesis isteyene harem-selamlık da hizmet verecek.

28 Şubat’ın önde gelen isimlerinden dönemin Genelkur may 2. Başkanı emekli Orgeneral Çevik Bir ile MGK eski Seferberlik ve Savaş Hazırlıkları Planlama Daire Başkanı emekli Tuğgeneral Tayyar Elmas, 50 milyon euroluk termal sağlık turizmi projesinde danışman ve genel koordinatör olarak hizmet vermeye başladı. Hattuşa Anonim Şirketi tarafından Güre’de yapımı sürdürülen Astyra Termal Restort&Devre Tatil kompleksinde kişiye özel hizmet anlayışı adı altında, isteyen müşterilere harem-selamlık hizmet de verilecek. Tesisin ortaklarından Hadi Diler Çevik Bir Paşa’nın şirketin istişare kurulunda da bulunduğunu söyledi.

TANITIM TOPLANTISINA ÇEVİK BİR DE KATILDI
Edremit Körfezi, Kaz Dağları ve Madra Dağları arasında bulunan Güre’de yer alan turistik kompleksteki inşaatı süren apart villaların bu yılın Aralık ayında faaliyete geçeceği öğrenildi. Hattuşa Anonim Şirketi ortaklarından Diler İnşaat Organizasyon Limited Şirketi tarafından yaklaşık iki hafta önce tesislerin tanıtımının yapıldığı öğrenildi. Aralarında çok sayıda yabancı misyon temsilcisinin de bulunduğu davetlilerin uçak ve otobüslerle Güre’ye götürüldüğü organizasyona Çevik Bir’in de katıldığı öğrenildi. Bir davetlilere bir konuşma yaparak Güre’nin tanıtımını yaptı ve tesislerin kapasitesini anlattı.

KİŞİYE ÖZEL HİZMET
Şirketin ortaklarından Hadi Diler, tesislerde kişiye özel hizmet anlayışının da olduğunu belirterek, “Tesiste kalacak müşterilerimizin her türlü rahatını düşündük. Müşterilerimize kadın ve erkek ortak kullanım alanında hizmet veriyoruz. Ancak şayet ayrı etkinlik ve hizmetlerden yararlanmak isteyenler olursa onlar için de ayrı alanda hizmet vereceğiz. Yani kadın bir müşteri isterse erkeklerle aynı ortamda hizmet almayabilir. Bu kişisel tercihtir” dedi.

Son yerel seçimde AKP’nin Yenimahalle belediye başkan aday adayı olan Diler’in yanısıra AKP’nin geçen dönem Kahramanmaraş Milletvekili olan Mehmet Ali Bulut’un eşi Ülker Bulut’un şirkette hem ortaklık hissesi hem de devre tatil hakkı bulunuyor.

TESİSTE YOK YOK
Emekli generaller Çevik Bir’in danışman Tay-yar Elmas’ın ise koordinatör olduğu tesis 50 milyon euroya mal oluyor Tesis sağlık alanlarının yanısıra 144 villa, 319 oda, 4 kral dairesi, 126 suit, 189 standart odadan oluşuyor.

BELEDİYEDEN KİRA
Şirketin ortaklarından Hadi Diler ile danışman Çevik Bir, davetlileri birlikte karşıladı. Diler, VATAN’a da, Türkiye’ye çok önemli bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını

VATAN
 



Bu haber 994 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,941 µs