En Sıcak Konular

'O şerefsiz, Fenerbahçeyi şereflilerden daha iyi biliyor'

30 Nisan 2008 10:06 tsi
'O şerefsiz, Fenerbahçeyi şereflilerden daha iyi biliyor' Hıncal Uluç'tan çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe kötü takım, daha kötüsü F.Bahçe'yi yönetenler, F.Bahçe'nin kötü takım olduğunu farkında değiller. Onları eleştirdim diye Fenerliler şerefsiz ve ahlaksız; Beşiktaşlılar ise eşcinsel dedi!

Usta kalem Hıncal Uluç Fotomaç'taki köşesinde Bülent Can'ın sorularını yanıtladı.

Şereflilerden daha iyi biliyorum

Kupa ve Şampiyonlar Ligi defterlerini kapatan Fenerbahçe, şampiyonluk şansını da zora soktu. Büyük yatırımlar yapması ve seneye 3 kupa hedefiyle başlamasına karşılık Fenerbahçe'nin hedeflerinden bir bir uzaklaşmasını neye bağlıyorsunuz?

Yanlış yatırımlar yapıyorlar. 'Ben böyle demiştim' demekten artık bıkıyorum ve utanıyorum. Daha şu sohbetlerin başladığı 1. günden itibaren bir kere 'Fenerbahçe iyi takım' dedim mi? Fenerbahçe kötü takım, daha kötüsü Fenerbahçe'yi yönetenler, Fenerbahçe'nin kötü takım olduğunu farkında değiller. 'Doğru seçimler yaptıklarına inanıyorlar' diye bütün ilk yarı boyunca uyardım. Fenerbahçe'nin savunmasına çok iyi bir adam lazım, orta sahasına çok iyi bir adam lazım, forvetine çok iyi bir adam lazım. Çünkü eldeki mevcutlarla olmadığı belli. Kezman ile olmuyor, Alex ile olmuyor. 'Alex oyun kurucu değil' demekten dilimde tüy bitti. Ayağına top gelirse ve gününde olursa tamam. Galatasaray maçında gününde değildi. Alex'in kaçırdığı golleri göz önüne getirin... Peki gollerin, pozisyonların dışında ne vardı Alex'te? Bir oyun kurucu olarak bir vasfını gördünüz mü?

DÜŞMAN İLAN ETTİLER
Galatasaray'ın beki Emre'nin attığı pasları, atamadı Alex!.. İnanılır gibi değil ama ben bunları söylediğim için Fenerbahçe düşmanı oldum. Şerefsiz oldum, ahlaksız oldum. Fenerbahçe benim köyüm değil. Doğru söyleyeni niye 9 köyden kovuyorlar!.. Bir düşün bakalım, ne diyor bu herif!.. Ne diyor diye bir düşün!.. Edu ile Lugano'nun Fenerbahçe'ye kaybettirdiği maçları, puanları bir düşünün. Haksız mıyım ben "Bu takıma iyi bir stoper lazım" derken! Hâlâ Fenerbahçe'nin oyun kurucusu yok. Lig bitiyor. Haksız mıyım "Takıma bir oyun kurucu lazım" derken!.. Hâlâ Fenerbahçe'nin bir golcüsü yok. Haksız mıyım ben "Bu takıma bir skorer lazım" derken. "Bunları ara transferde muhakkak yapın. Şampiyonlar Ligi'ni, ligi istiyorsanız bunları yapın" diyen adam güya onlara göre 'şerefsiz, fanatik bir Galatasaraylı.' Galatasaraylı adam Fenerbahçe'ye akıl verir mi?

HEPSİ DOĞRU ÇIKTI

Üstelik Galatasaray'ı da en sert şekilde eleştiren sizsiniz.

Evet. Galatasaray beni mahkemeye veriyor. Eleştirdiğim için. Beşiktaşlılar eşcinsel olduğumu söylüyorlar!.. Kimsenin eleştiriye tahammülü yok. Gelsinler, bana "Şerefsiz" diye bütün Fenerbahçe yönetimiyle birer birer bunları tartışayım. 1. günden beri Fenerbahçe hakkında söylediklerimin hangisi çıkmadı! Aziz Yıldırım, 'Ben yanlış yaptım, ben eksikleri göremedim. Ben yanlış transferlere büyük paralar harcadım' dememek için Hıncal Uluç 'Şerefsiz' ilan ediliyor. Ama o şerefsiz Fenerbahçe'yi o şereflilerden daha iyi biliyor. Daha iyi analiz ediyor, eksiğini kusurunu daha iyi söylüyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. İşte bugün geldiğimiz noktada kimin haklı olduğu ortaya çıkmıştır. Fenerbahçe'nin temmuzda yapacağı transferleri de göreceğiz. Yapacakları transferlerle Hıncal mı haklı, kendileri mi haklı onu da göreceğiz. Bu kafada gittikleri zaman, bir şey olmayacağını gördükleri için dank etti kafalarına. Şimdi bu dediğim transferleri yapacaklar. O zaman ben de soracağım. 'Daha önce neredeydiniz' diye. O transferleri yaptıkları gün 'Hadi bakalım şerefsizden özür dileyin şimdi' diyeceğim.

Foto Maç
 



Bu haber 455 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,285 µs