En Sıcak Konular

Erkeklere özel şifalı kürler

29 Nisan 2008 15:06 tsi
Erkeklere özel şifalı kürler Erkeklerin baş belası olan prostata karşı brokoli mucize etkiler gösteriyor. Cinsel isteksizliğin çaresi ise havuçta gizli. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun her iki dert için hazırladığı özel kürler var.

Prostatı önleyen kürlere gözatmadan önce brokolideki şifa kaynağına bir bakalım. Brokoli gerçek bir C-vitamini deposu. Bir tanesi günlük ihtiyacımızın tamamını karşılar. Brokolinin lifli yapısı ise bağırsaklara şifadır.

Prostata karşı kür: (şikayetiniz 1-2 yıldır devam ediyorsa bunu uygulayın)Hazırlanışı: Yaklaşık, bir litre kaynamakta olan suyun içine 200-250 gram brokoliyi atınız. Hafif ateşte en fazla 4-5 dakika haşlayınız. Ilıdıktan sonra süzüp posasından suyunu ayırınız.

Bu suyun üçte birini sabah, üçte birini öğlen ve son kalan üçte birini de akşam aç karına içiniz. Brokoli suyunu içtikten sonra yirmi dakika hiçbir şey yiyip içmeyiniz (su hariç). Eğer çalışan bir insan olarak öğle üzeri evinizde bulunamıyorsanız, yarısını sabah, diğer yarısını da akşam aç karına içebilirsiniz.

Yedi günlük uygulamanın sonunda üç gün ara veriniz. Toplam uygulama zamanı yirmi bir gün olacaktır (üç günlük aralar hariç). Uygulama tamamlandıktan sonra ileriki zamanlarda şikayetleriniz tekrar ortaya çıkmaya başlayınca bu defa on beş günlük brokoli kürü uygulamanız gerekir.

Prostata karşı kür 2: (şikâyetiniz 2 yıldan fazla devam ediyor ise) Kür 1'in aynısıdır. Sadece uygulama zamanı daha fazladır. Bu durumda en az 45 gün uygulanır (üç günlük aralar hariç). Uygulama tamamlandıktan sonra ileriki zamanlarda şikayetleriniz tekrar ortaya çıkmaya başlayınca bu defa 15 günlük brokoli kürü uygulamak gerekir.

İyi huylu prostat büyümesi ve prostat içi iltihaplanma tedavi edilmediği taktirde cinsel isteksizliğe neden olur. Cinsel isteksizliğe karşı mükemmel çözüm ise keçiboynuzu veya havuç kürüdür. Bu kürler de şöyle hazırlanıyor.

Keçiboynuzu formülü;
Hazırlanışı: Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz.

Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Keçiboynuzu aynı zamanda sperm artıcı özelliğe sahip. Bu kürü onun içinde uygulayabilirsiniz. Bunun yanında zayıflık için de çare. Yemeklerden 1 saat önce çiğ olarak 2 adet keçiboynuzu yerseniz, tokluk hissi yaratır.

Keçiboynuzu akciğer kanseri için de önleyici. Bunun için kürün hazırlanışı şöyle: Soğuk su altında 6-7 adet keçiboynuzunu yıkadıktan sonra yarım litreden biraz fazla kaynamakta olan suyun içine kırarak atınız. 3-4 dakika hafif ateşte ağzı kapalı olarak kaynadıktan sonra 20 dakika soğumaya bırakınız. Soğuduktan sonra temiz bir kaba suyunu alınız. Her ay 4 gün, sabah ve akşam birer çay bardağı içiniz...

Havuç kürü:
Tavşanların niye bu kadar çok ürüyorlar hiç düşündünüz mü? Nedeni en sevdikleri yiyecek olan havuç… Havuç, seks hormonlarını aktive eden bir sebze… Profesör Saraçoğlu’nun cinsel istek artırmaya yarayan havuç formülü ise şöyle;

HAVUÇ KÜRÜ:
Üç ay boyunca her gün, akşam yemeğinden iki saat sonra taze sıkılmış bir bardak havuç suyu içilecek. Üç ay tamamlandıktan sonra haftada en fazla 2-3 defa yine akşam yemeklerinden iki saat sonra bir bardak havuç suyu içmeyi alışkanlık haline getirmek gerekiyor.

Havuç kürünün etkili olması için içtikten sonra üzerine başka bir şey tüketmeyin. Havuç suyunu ise her gün akşam taze olarak hazırlamalısınız. Önceden hazırlanıp dolapta bekletilen kürün faydası yok.

Havuç kürü aynı zamanda alzheimer gibi hastalığında çaresi. Profesör Saraçoğlu, unutkanlık derdi olanların da aynı kürü düzenli olarak 3 ay boyunca uygulamasını öneriyor.

İnternet haber



Bu haber 772 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,127 µs